Tak bym chciała mieć taką wypieszczoną działkę, tym bardziej że ja lubię plewić. To zajęcie mnie cudownie uspokaja. Mózg mi odpoczywa. Ale jak wpadam na działkę na 1,5 doby tygodniowo to nie wiadomo w co ręce włożyć
Empuza i jej ROD-wy świat
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Empuza i jej ROD-wy świat
Empuzo Ty jesteś perfekcjonistką!
Tak bym chciała mieć taką wypieszczoną działkę, tym bardziej że ja lubię plewić. To zajęcie mnie cudownie uspokaja. Mózg mi odpoczywa. Ale jak wpadam na działkę na 1,5 doby tygodniowo to nie wiadomo w co ręce włożyć
Byłam, widziałam , jestem pod wielkim wrażeniem. Szkoda, że dopiero teraz tu trafiłam. Będę zaglądać jeśli pozwolisz. 
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana zapraszam serdecznie o każdej porze dnia i nocylucy09 pisze:Byłam, widziałam , jestem pod wielkim wrażeniem. Szkoda, że dopiero teraz tu trafiłam. Będę zaglądać jeśli pozwolisz.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza

Marysiu ja ostatnio też tak wpadam na działkę. Najgorzej jest w tygodniuamba19 pisze:Empuzo Ty jesteś perfekcjonistką!
Obiecuję sobie, że coć czase będę odpoczywać ale zawsze w głowie coś mi gada "wyrwij chwasta, wyrwij chwasta!"
No i jak tu nie wyrwać
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- judyta

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
empuza pisze:Iduś
Mówiłam już Marzence ale i wam opowiem.
Przyjeżdżam na działkę a moja szanowna sąsiadka idąc na inspekcję działekmówi " Sąsiadko coś zapuściła Pani działkę w tym roku... Tyle chwastów już dawno Pani nie miała ...."
![]()
No i co wy na to?
No to pięknie się koleżanka opierdziela w tym roku...nie ma co..a sąsiadki widzą wszystko..oj widzą!!!
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
I Ty takich głupot słuchaszempuza pisze:Marysiu ja ostatnio też tak wpadam na działkę. Najgorzej jest w tygodniuamba19 pisze:Empuzo Ty jesteś perfekcjonistką!
Tak bym chciała mieć taką wypieszczoną działkę, tym bardziej że ja lubię plewić. To zajęcie mnie cudownie uspokaja. Mózg mi odpoczywa. Ale jak wpadam na działkę na 1,5 doby tygodniowo to nie wiadomo w co ręce włożyć![]()
Obiecuję sobie, że coć czase będę odpoczywać ale zawsze w głowie coś mi gada "wyrwij chwasta, wyrwij chwasta!"
No i jak tu nie wyrwać![]()
![]()
- empuza

Judyś, wybacz!
Już się zbieram w ... no! i biorę do roboty...znaczy pracy...robotę zostawię połowce
Grażyna to diabełek mi szepce.
A wiesz, ja lubię niegrzecznych chłopców - z nimi zawsze weselej!

Już się zbieram w ... no! i biorę do roboty...znaczy pracy...robotę zostawię połowce
Grażyna to diabełek mi szepce.
A wiesz, ja lubię niegrzecznych chłopców - z nimi zawsze weselej!

- karina1
- 1000p

- Od: 19 sty 2010, o 12:00
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
śliczne rózyczki.Nie było nic ciekawego same podróby.Ma cos byc w następnym tyg. 
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Agniesiu
Z przyjemnością ogląda się Twój wątek....i nasunęła mi się taka myśl....ale skoro Liska juz napisała to samo co pomyślałam, więc zacytuję jej słowa ponownie...

Z przyjemnością ogląda się Twój wątek....i nasunęła mi się taka myśl....ale skoro Liska juz napisała to samo co pomyślałam, więc zacytuję jej słowa ponownie...
Agniesiu możesz być dumnaliska pisze:Aga u Ciebie wszystko takie dopieszczone.. czyściutkie.. sterylne![]()
Witaj Agnieszko!
W końcu mogę coś napisać, bo już trzeci raz wchodzę do Ciebie i moja królewna coś wymyśla i mnie odrywa
Chciałam napisać, że masz bardzo ładny ogród, ale to zapewne już wiele razy słyszałaś. Najbardziej jednak zazdroszczę Ci ogórków, bo mnie w tym roku niespecjalnie wzeszły. I miałam Cię jeszcze spytać czym zasilasz pomidory w szklarni i ile kwiatostanów na jednym krzaku prowadzisz (tzn. czy obrywasz czubki)?
W końcu mogę coś napisać, bo już trzeci raz wchodzę do Ciebie i moja królewna coś wymyśla i mnie odrywa
Chciałam napisać, że masz bardzo ładny ogród, ale to zapewne już wiele razy słyszałaś. Najbardziej jednak zazdroszczę Ci ogórków, bo mnie w tym roku niespecjalnie wzeszły. I miałam Cię jeszcze spytać czym zasilasz pomidory w szklarni i ile kwiatostanów na jednym krzaku prowadzisz (tzn. czy obrywasz czubki)?
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy tu mieszka, panna Agnieszka......to słowa piosenki.
A ja nie będę chwalić ani ganić, tylko zanucę, obejrzę sobie na dobranockę jeszcze raz i lu........
Ależ mi się będzie śniło
.
A ja nie będę chwalić ani ganić, tylko zanucę, obejrzę sobie na dobranockę jeszcze raz i lu........
Ależ mi się będzie śniło
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza

Witajcie Kochani
Byłam na działce!
Za wiele nie zrobiłam , bo... skwierczałam na
Sobota i niedziela znów poza działeczką
ale damy radę!
Robota nie zając...
No to zaczynamy spacerek
Na płot nie patrzeć, bo do wymiany idzie. Aha! Na te wrr puszki tez nie (choć to idealny u mnie straszak na kreta)

Na lewo mini - żurawisko

Na prawo prawie wrzosowisko

A idąc dalej mamy nijakie widoki

Byłam na działce!
Za wiele nie zrobiłam , bo... skwierczałam na
Sobota i niedziela znów poza działeczką
Robota nie zając...
No to zaczynamy spacerek
Na płot nie patrzeć, bo do wymiany idzie. Aha! Na te wrr puszki tez nie (choć to idealny u mnie straszak na kreta)

Na lewo mini - żurawisko

Na prawo prawie wrzosowisko

A idąc dalej mamy nijakie widoki

- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko , słów brakuje !
Masz prześliczną działeczkę , o czystości nawet nie wspomnę , zero chwastów i wszystko tak mądrze zagospodarowane , i obłędnie dobrane!
Grill w takim ogrodzie to czysta przyjemność , tylko Ty pewnie jesz jedną ręką , bo druga sama dalej plewi!
Jestem pod ogromnym wrażeniem !

Masz prześliczną działeczkę , o czystości nawet nie wspomnę , zero chwastów i wszystko tak mądrze zagospodarowane , i obłędnie dobrane!
Grill w takim ogrodzie to czysta przyjemność , tylko Ty pewnie jesz jedną ręką , bo druga sama dalej plewi!
Jestem pod ogromnym wrażeniem !
- empuza

Najważniejsze, że ruszyły pachnidła!
Wstawiać będę po kolei ...bo sporo się uzbierało

NN

Wstawiać będę po kolei ...bo sporo się uzbierało

NN