zobacz  jeszcze  sesję  dzisiejszą    ,jeśli masz ochotę  oczywiście ,zapraszam   do  wątku  merytorycznego  kolkwicja
  zobacz  jeszcze  sesję  dzisiejszą    ,jeśli masz ochotę  oczywiście ,zapraszam   do  wątku  merytorycznego  kolkwicjaSmoczynko - po prostu brak mi słów.Bardzo współczuję bo tylko tyle mogę

zobacz  jeszcze  sesję  dzisiejszą    ,jeśli masz ochotę  oczywiście ,zapraszam   do  wątku  merytorycznego  kolkwicja

Moje są mikroskopijne, ale w takim razie uzbrajam się w cierpliwość i czekam aż zakwitnie większymi kwiatuszkami
 Moje są mikroskopijne, ale w takim razie uzbrajam się w cierpliwość i czekam aż zakwitnie większymi kwiatuszkami   Drugą mam dwa sezony i jeszcze nie kwitła, ale za to ładnie się zagęściła w tym czasie, więc może za rok ...
 Drugą mam dwa sezony i jeszcze nie kwitła, ale za to ładnie się zagęściła w tym czasie, więc może za rok ... 

ale tu pięknie i tyle ciekawości
 ale tu pięknie i tyle ciekawości   zaliczyłam tylko ten jeden wątek, bo mi brakło czasu na resztę, jest tego mnóstwo
 zaliczyłam tylko ten jeden wątek, bo mi brakło czasu na resztę, jest tego mnóstwo   ale pooglądam, poczytam i resztę
 ale pooglądam, poczytam i resztę   Pozdrawiam i życzę słoneczka
 Pozdrawiam i życzę słoneczka  Majka
 Majka   

http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
  http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 

Aniu tak ... dobrzetara pisze:
Krysiu czy ja dobrze widzę biały i czerwony żarnowiec/janowiec, szczodrzec ? bo już nie odróżniam
widzę pięknie rozrośnięty bo ja mam problem moje kwitły też bardzo ładnie i nie wiem bo po kwitnieniu ścięłam zaraz na ok.30 cm, tak gdzieś wyczytałam :oops z 4 sztuk przeżył tylko jeden.
W tym roku zauważyłam, że jeszcze jeden odbija /w ub.roku nie kwitł, był suchy/
czy możesz mi podpowiedz jaki popełniałam błąd?
`

-  cięcie  mogło   mieć  wpływ  na  zmarzniecie  Twoich  żarnowców...mogło  ale niekoniecznie...
 -  cięcie  mogło   mieć  wpływ  na  zmarzniecie  Twoich  żarnowców...mogło  ale niekoniecznie... nic nie  jest  wieczne... krzewy też   kiedyś  kończą  swój żywot...
  nic nie  jest  wieczne... krzewy też   kiedyś  kończą  swój żywot... dziękuje  za życzenia,wzajemnie  życzę   wreszcie  letniej pogody
   dziękuje  za życzenia,wzajemnie  życzę   wreszcie  letniej pogody

Twoimi krzewami ,szkoda  że mam tak mało miejsca.Pozdrawiam.
 Twoimi krzewami ,szkoda  że mam tak mało miejsca.Pozdrawiam.
 niestety   mszyce  uwielbiają  wiciokrzewy...
  niestety   mszyce  uwielbiają  wiciokrzewy... 

nie  sądzę,by tak radykalnie  zmienił  Ci  się  gust  w tak  krótkim czasie...
  nie  sądzę,by tak radykalnie  zmienił  Ci  się  gust  w tak  krótkim czasie... 

,w tym  roku  jest już  dość pokaźnego  rozmiaru
 ,w tym  roku  jest już  dość pokaźnego  rozmiaru
 :P
  :P  

no i nareszcie różyczki
 no i nareszcie różyczki   te pare słonecznych dni szybko zamieni paki w piękne kwiaty...życzę Ci tego
 te pare słonecznych dni szybko zamieni paki w piękne kwiaty...życzę Ci tego