, ale cudne...
 , ale cudne...  

, ale cudne...
 , ale cudne...  

Kaśka
 Kaśka
Leszku ja właśnie zdałam sobie sprawę, że mojego teżlesioc pisze:Coś mi się wydaje Jurku, że jestes "winny" co najmniej kilku nowych Omoshiro pokazywanych na tym forum - w tym również mojegoJurek pisze:Czuję od wczoraj ciążące na moich barkach brzemięLilaRose pisze:A ja w końcu dopadłam 'Królową Jadwigę' i zamiast 'H.Hybrid' zakupiłam 'Omoshiro'- za co może czuć się bezpośrednio odpowiedzialny Jurek

.

miałabym gaj...
 miałabym gaj...

kaśka
 kaśka

To Claire de Lunedodad pisze:Płacz, płacz, masz o co
Izabelko34 co to za baldoróżowa piękność?

Kaśka
 Kaśka
Piękny krzaczor JurkuJurek pisze:Bardzo mi miło, że dzięki fotkom udało mi się rozpropagować tę odmianę. Jest tego warta. Ja również przyznaję, że Dzięki Wam nabyłem kilka odmian
Mój omoshiro - roślina mateczna w tym roku strasznie się kryguje i póki co urósł do około 1,8m, żeby w końcu zawiązać pąki kwiatowe. Na kwitnienie bedę musiał czekać pewnie ze 2 tygodnie jeszcze. W ubiegłym roku ten powojnik był w pełni kwitnienia 22.05. Co dziwne- młoda sadzonka, ukorzeniona w zeszłym roku kwitnie 3 kwiatami już od kilku dni.
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy:
 Chyba tez zacznę sadzić tak powojniki,bo już nie mam miejsca pzry ścianach.Jak uzyskałeś tego ,,bobasa,,z rośliny matecznej?Nagiołeś gałazkę przykopałeś i już?Gdybyś zajął się takim rozmnażaniem to ja się cichutko piszę na kupno sadzonki tej ,innej i jeszcze innej
 Chyba tez zacznę sadzić tak powojniki,bo już nie mam miejsca pzry ścianach.Jak uzyskałeś tego ,,bobasa,,z rośliny matecznej?Nagiołeś gałazkę przykopałeś i już?Gdybyś zajął się takim rozmnażaniem to ja się cichutko piszę na kupno sadzonki tej ,innej i jeszcze innej 

) ale chodząc na spacer z psem mijam takiego oto i robi na mnie wrażenie. Na zdjęciu tego nie widać tak dobrze ale kwiaty są dość duże jak dla mnie no i ich liczba tez jest imponująca.
 ) ale chodząc na spacer z psem mijam takiego oto i robi na mnie wrażenie. Na zdjęciu tego nie widać tak dobrze ale kwiaty są dość duże jak dla mnie no i ich liczba tez jest imponująca. .  Do takich właśnie efektów wszyscy klematisoholicy dążą...
.  Do takich właśnie efektów wszyscy klematisoholicy dążą...