Ogród (z) PESTKI@
- mirdem
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród (z) PESTKI@
Pestko wpadłam z rewizytą
i................... ty piszesz, że nie masz nic.Kochana jak tak dalej będzie to mnie forum wpędzi w kompleksy.
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
MIRDEMjak milutko,że wpadłaś.Jak kompleksów chyba się już nabawiłam
Chciejstw tyle ,że ogrodu by mi zabrakło.
Chciejstw tyle ,że ogrodu by mi zabrakło.
- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Jejuśku jaki migdałek tylko usiąść i podziwiać.

Pozdrawiam Mirka
MIRDEMmimo ,ze to mój migdalek ,to sama nie mogę od niego oczu oderwać.Na fotkach nie wygląda aż tak okazale niż w rzeczywistości jest.Przez trzy lata chorował na uwiąd.Pryskałam ,wycinałam chore gałązki ,paliłam je i prosze.....WYZDROWIAŁ 
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pestko, cudny ten Twój migdałek, ale magnolia też nie gorsza
Szukam odmiany Yellow River, tylko ceny jakieś takie mało przystępne są
A potrzeby takie duże
Ale kto wie 
Szukam odmiany Yellow River, tylko ceny jakieś takie mało przystępne są
-
baiana
- 200p

- Od: 11 maja 2008, o 15:31
Migdałek po prostu piękny. Powinnaś być bardzo dumna, tym bardzej, że uratowany. Pewnie dużo się namęczyłaś, żeby go ocalić. A on się odwdzięczył 
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany
Pamelko to jest ponoc właśnie ta odmiana,ktorej szukasz mimo ,ze prawdziwa nazwa to FENG HUANG i pod taką nazwą ją kupiłam 3 lata temu za 65 złpamelka pisze:Pestko, cudny ten Twój migdałek, ale magnolia też nie gorsza![]()
Szukam odmiany Yellow River, tylko ceny jakieś takie mało przystępne sąA potrzeby takie duże
Ale kto wie
Baianko to prawda....nameczyłam się psychiczniebaiana pisze:Migdałek po prostu piękny. Powinnaś być bardzo dumna, tym bardzej, że uratowany. Pewnie dużo się namęczyłaś, żeby go ocalić. A on się odwdzięczył
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aldonko magnolia przepiękna, ja nie mam miejsca w ogrodzie, żeby sobie posadzić, więc z przyjemnością podziwiam je w innych ogrodach
A migdałek cudo, jakiż wielki i ukwiecony 
Agnieszko
dziękuje za odwiedzinki.To nic ,ze nie masz magnolii,ale za to masz inne cudeńka,ktorych na moim ogródku brak 
ja również jeszcze nie posiadam żadnej.Rrozglądam sie , aby zakupić , u nas nie widziałem żółtej
muszę chyba gdzieś w szółkach poszukać . Migdałek równiż piękny , a mój po wczorajszym deszczu już nie ma uroku ,
zaczyna przekwitać.
Adasiu mój mogdałek tez został poszarpany przez deszcz.Ma tak dużo kwiatów na łodygach ,ze cieżar deszczu zrobił swoje,ale to nic podniósł się już i cieszy oczy przechodniów.Część kawiatków albo pzrekwita ,albo to deszcz sprawił ,ze leżą płatki.
Swoją magnolie kupiłam u ogrodnika.Jak się okazało ma pracownika ,którego,,konikiem,, są magnolie.
Miałam ochotę w tym roku na krzew magnoliowy wilno rosnący,bo ponoc one najmocniej kwitna ,ale....jakoś tak innych wydatków sporo było...Żółta to drzewo dorastające ponoć do 5-ciu metrów 
Swoją magnolie kupiłam u ogrodnika.Jak się okazało ma pracownika ,którego,,konikiem,, są magnolie.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aldonko, pokazałaś piękne kwitnące rośliny
Zwłaszcza magnolia bardzo mi się podoba!!