i................... ty piszesz, że nie masz nic.Kochana jak tak dalej będzie to mnie forum wpędzi w kompleksy.
  i................... ty piszesz, że nie masz nic.Kochana jak tak dalej będzie to mnie forum wpędzi w kompleksy.

A potrzeby takie duże
 A potrzeby takie duże  Ale kto wie
 Ale kto wie 

Pamelko to jest ponoc właśnie ta odmiana,ktorej szukasz mimo ,ze prawdziwa nazwa to FENG HUANG i pod taką nazwą ją kupiłam 3 lata temu za 65 złpamelka pisze:Pestko, cudny ten Twój migdałek, ale magnolia też nie gorsza
Szukam odmiany Yellow River, tylko ceny jakieś takie mało przystępne sąA potrzeby takie duże
Ale kto wie
 ale warto było.
 ale warto było.Baianko to prawda....nameczyłam się psychiczniebaiana pisze:Migdałek po prostu piękny. Powinnaś być bardzo dumna, tym bardzej, że uratowany. Pewnie dużo się namęczyłaś, żeby go ocalić. A on się odwdzięczył
 Przez 3 lata nie mogłam trafić z opryskami,powtarzałam je ,cudowałam,potem wycinałam.Bałam się ,ze go zniszcze Mam do niego sentyment.Mąż kupił mi go jak urodziła nam się córka.13 late temu to była dość droga nowość.W tamtym roku przyciełam go bardzo mocno.Wyglądał strasznie ,ale dobrze mu to zrobiło ,bo wyzdrowiał i podwoił objętość korony przed cięciem...no i nie zmarzły mu nowe pędy zimą.Dziekuje ,ze zajrzałaś do mnie.Najstarsza Córcia mature dziś zdaje,strasznie jestem rozbitaTRZYMAJCIE KCIUKI PROSZĘ
 Przez 3 lata nie mogłam trafić z opryskami,powtarzałam je ,cudowałam,potem wycinałam.Bałam się ,ze go zniszcze Mam do niego sentyment.Mąż kupił mi go jak urodziła nam się córka.13 late temu to była dość droga nowość.W tamtym roku przyciełam go bardzo mocno.Wyglądał strasznie ,ale dobrze mu to zrobiło ,bo wyzdrowiał i podwoił objętość korony przed cięciem...no i nie zmarzły mu nowe pędy zimą.Dziekuje ,ze zajrzałaś do mnie.Najstarsza Córcia mature dziś zdaje,strasznie jestem rozbitaTRZYMAJCIE KCIUKI PROSZĘ
 A migdałek cudo, jakiż wielki i ukwiecony
 A migdałek cudo, jakiż wielki i ukwiecony 
 dziękuje za odwiedzinki.To nic ,ze nie masz magnolii,ale za to masz inne cudeńka,ktorych na moim ogródku brak
 dziękuje za odwiedzinki.To nic ,ze nie masz magnolii,ale za to masz inne cudeńka,ktorych na moim ogródku brak 
 Adonko  ślicznie kwitnie Twoja żółta magnolia ,
 Adonko  ślicznie kwitnie Twoja żółta magnolia ,  Miałam ochotę w tym roku na krzew magnoliowy wilno rosnący,bo ponoc one najmocniej kwitna ,ale....jakoś tak  innych wydatków sporo było...Żółta to drzewo dorastające ponoć do 5-ciu metrów
 Miałam ochotę w tym roku na krzew magnoliowy wilno rosnący,bo ponoc one najmocniej kwitna ,ale....jakoś tak  innych wydatków sporo było...Żółta to drzewo dorastające ponoć do 5-ciu metrów 

Zwłaszcza magnolia bardzo mi się podoba!!
  Zwłaszcza magnolia bardzo mi się podoba!!