hehe SUper to się nazywa wejście. Dobrze, że się już pojawiłaś na dobre i nie przegapiłaś magicznej daty 10.04 ;)
  hehe SUper to się nazywa wejście. Dobrze, że się już pojawiłaś na dobre i nie przegapiłaś magicznej daty 10.04 ;)Sasanka już łohoho a u mnie wszystkie w pąkach ale mało im brakuje ;)

hehe SUper to się nazywa wejście. Dobrze, że się już pojawiłaś na dobre i nie przegapiłaś magicznej daty 10.04 ;)

to się nazywa wejscie z pompą
 to się nazywa wejscie z pompą   

Drzewka owocowe juz już prawie, tulipanki pomału, pomału, niezapominajeczki i owszem też . Za kilka, kilkanaście dni będzie cudaśnie
  Drzewka owocowe juz już prawie, tulipanki pomału, pomału, niezapominajeczki i owszem też . Za kilka, kilkanaście dni będzie cudaśnie 

Witam
 Witam   piękna wiosna
 piękna wiosna 
Tulipany już przekwitają , a Ty , Gabryśka zdjęć żałujesz!giza pisze: Zbliża się najpiękniejsza faza wiosnyDrzewka owocowe już już prawie, tulipanki pomału, pomału, niezapominajeczki i owszem też . Za kilka, kilkanaście dni będzie cudaśnie
 Poczekaj , jak się spotkamy pod igiełką , to Ci nakopię , nie powiem , do czego.....Chyba ,że znowu nie przyjdziesz....
 Poczekaj , jak się spotkamy pod igiełką , to Ci nakopię , nie powiem , do czego.....Chyba ,że znowu nie przyjdziesz.... 

, ale podobno jeszcze tylko kilka dni
 , ale podobno jeszcze tylko kilka dni  

Szukałam go dwa tygodnie temu na rabacie. Ni widu, ni słychu. Jedynie spod wielkiego korzenia "ozdoby"/ cosik zielonego wystaje. Okazało się , że to właśnie on, przyduszony, wymęczony
 Szukałam go dwa tygodnie temu na rabacie. Ni widu, ni słychu. Jedynie spod wielkiego korzenia "ozdoby"/ cosik zielonego wystaje. Okazało się , że to właśnie on, przyduszony, wymęczony  .Ale jeden kwiatek chyba będzie. Przywaliłam biedaka, ale to jego wina, schował sie pod ziemię
 .Ale jeden kwiatek chyba będzie. Przywaliłam biedaka, ale to jego wina, schował sie pod ziemię  

Chyba juz wiesz, że masz się bać czwartku :P
  Chyba juz wiesz, że masz się bać czwartku :P  

/.
 /.

Wiem to od Moni, z którą wypiłyśmy jednak kawkę.
  Wiem to od Moni, z którą wypiłyśmy jednak kawkę. 

Wiedziałam od Madzika, że dzisiaj będziesz. Ale jak widać, takie kruszynki jak my nie możemy się  wylukać
 Wiedziałam od Madzika, że dzisiaj będziesz. Ale jak widać, takie kruszynki jak my nie możemy się  wylukać