No tak, ale gapa ze mnie. Przecież canna pikasso ma nakrapiane kwiaty a nie liście. Ale jeżeli taka jest Twoja calla, to musi ślicznie wyglądać w rozkwiciebasjak pisze:Hej, hej
Ola - to nie canna, a calla. Hodowana niewłaściwie, nie wyciągana z donicy. Pewnie chce się popisać. I dobrze.
Czereśniak - basjak
- AAleksandra
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Czereśniak - basjak
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beatko, będziesz miała gdzie na kawkę chodzić

- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BASIU wkleiłam przez Fotosik ,ale marnie to idzie . Stara wersja była lepsza dla mnie . Spróbuję jeszcze raz . Piękne tulipanki Ci kwitną no i Calla . Dzisiaj je oglądałam w OBI różne kolorki . Gdyby jeszcze dawali za połowę ceny . Jednak wydaje mi sie ,że tam ceny astronomiczne
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Basiu!
Świetnie pomyślałaś z tymi tulipanami masz przynajmniej wiosnę w domu.
Świetnie pomyślałaś z tymi tulipanami masz przynajmniej wiosnę w domu.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witak Basiu. Pospacerowałam sobie trochę po twoim ogrodzie. Masz sporo fajnych roślinek, miłorzębu i piwonii drzewiastej zazdroszczę. Marzy mi się też różą Westerland - gdzie ją kupiłaś?? Chciałabym posadzić tę różę pod domem - w słonecznym miejscu. Jak myślisz będzie jej to pasowało? Też sie już nie mogę doczekać wiosny
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Wow Basiu zakwitły jak pięknie
może i moje tulipki pokażą swoją urodę
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Dobry Wieczór
Harpio - witam zaskoczona i oczywiście zapraszam na kawę. Zlokalizowałaś mój ogródek według zdjęć
? Chyba chodzisz z maluchami na spacery po działkach
?
Ola- tak się złożyło, że mam cannę Picasso i callę Picasso. Kwiat calli jeszcze się do końca nie pokazał, mam nadzieję, że to będzie on. Reszta calli nie bardzo chce kwitnąć.
Ania - Ciebie też zapraszam, nie tylko wirtualnie.
Jadzia - ja bez problemu wklejam zdjęcia przez Fotosik. Trzeba tylko rozszerzyć stronę do pełnego rozmiaru. Dopiero wtedy pokaże się z prawej strony "przeglądaj" , reszta po staremu.
Fakt, OBi tanie nie jest, ale rośliny mają porządne. Ja większość kupowałam bidoków z przeceny i wszystkie się przyjęły i były efektowne.
Krysiu - posadziłam w tym roku hiacynty, pięknie pachnały, ale już przekwitły. Teraz kolej na tulipany i żonkile. Mam też krokusy, ale wypuściła pędy co piąta cebulka.
Iwa -witam serdecznie. Westerlandy kupiłam na Allegro, jako róże pnące pomarańczowe. Jeden rośnie w słońcu i w ciągu dwóch lat wyrósł na duży krzak. Drugi jest w cieniu, wyraźnie mniejszy. Oba są bezproblemowe, kwitną cały sezon, cudnie pachną i nie chorują.
Marzena - przy ostatnim podlewaniu nic nie wskazywało na kwitnienie. Dzisiaj mnie zaskoczyły. Cierpliwości, niedługo
a dziubek 

Harpio - witam zaskoczona i oczywiście zapraszam na kawę. Zlokalizowałaś mój ogródek według zdjęć
Ola- tak się złożyło, że mam cannę Picasso i callę Picasso. Kwiat calli jeszcze się do końca nie pokazał, mam nadzieję, że to będzie on. Reszta calli nie bardzo chce kwitnąć.
Ania - Ciebie też zapraszam, nie tylko wirtualnie.
Jadzia - ja bez problemu wklejam zdjęcia przez Fotosik. Trzeba tylko rozszerzyć stronę do pełnego rozmiaru. Dopiero wtedy pokaże się z prawej strony "przeglądaj" , reszta po staremu.
Fakt, OBi tanie nie jest, ale rośliny mają porządne. Ja większość kupowałam bidoków z przeceny i wszystkie się przyjęły i były efektowne.
Krysiu - posadziłam w tym roku hiacynty, pięknie pachnały, ale już przekwitły. Teraz kolej na tulipany i żonkile. Mam też krokusy, ale wypuściła pędy co piąta cebulka.
Iwa -witam serdecznie. Westerlandy kupiłam na Allegro, jako róże pnące pomarańczowe. Jeden rośnie w słońcu i w ciągu dwóch lat wyrósł na duży krzak. Drugi jest w cieniu, wyraźnie mniejszy. Oba są bezproblemowe, kwitną cały sezon, cudnie pachną i nie chorują.
Marzena - przy ostatnim podlewaniu nic nie wskazywało na kwitnienie. Dzisiaj mnie zaskoczyły. Cierpliwości, niedługo

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
? Chyba chodzisz z maluchami na spacery po działkach
?
witam witam
dziękuję za zaproszenie na kawkę;) twój ogród znam bo bywałam w nim kiedyś
teraz jest wychuchny wydmuchany jak marzenie ;)piękny!!!!!!. Z maluchami to chodzę po polach,bo mam ich 4, ale przechodzę obok twojego ogrodu ;)))
może widziałaś szaloną babę z 4 psami i aparatem na szyi ;))))),która fotografuje kwiaty i zwierzaki ;))) to to jestem ja ;)))
witam witam
dziękuję za zaproszenie na kawkę;) twój ogród znam bo bywałam w nim kiedyś
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
- basjak

Dmuchać i chuchać na działkę, to ja mam zamiar dopiero w tym roku. Nie piszę szczegółów, żeby nie zapeszyć.
Kurcze, nie widziałam nikogo z czwórką psów. Na pewno zwróciłabym uwagę, bo to niecodzienny widok. A jak jestem w ogródku, to kompletnie nie zwracam uwagi na to, co się dzieje za płotem.
Teraz będę czuwać
Kurcze, nie widziałam nikogo z czwórką psów. Na pewno zwróciłabym uwagę, bo to niecodzienny widok. A jak jestem w ogródku, to kompletnie nie zwracam uwagi na to, co się dzieje za płotem.
Teraz będę czuwać
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Basiu tyle się u ciebie dzieje, a ja nie dostawałam powiadomień o Twoim wątku. Zgubiłam Cię! Ale tylko na chwilkę 
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
O rany, rany
Harpio, przepraszam, że nazwałam Cię Beatką, ale masz taki sam avatar jak Atka i byłam pewna, że to ona napisała
Harpio, przepraszam, że nazwałam Cię Beatką, ale masz taki sam avatar jak Atka i byłam pewna, że to ona napisała
basjak pisze:Dmuchać i chuchać na działkę, to ja mam zamiar dopiero w tym roku. Nie piszę szczegółów, żeby nie zapeszyć.
Teraz będę czuwać
może ze one są takie wielkie
Aniu nic się nie stało ;)))
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
To prawda że z fotosikiem jest łatwiej... ale ja nie jestem tam zarejestrowana.basjak pisze: Gabi -pobawiłam się troszkę TinyPic i już daję sobie radę. Dzięki raz jeszczeNa razie wróciłam do wstawiania zdjęć na forum przez Fotosik. Jest to wygodniejsze, można wklejać bezpośrednio z folderu na pulpicie.
Co prawda można wysyłać zdjęcia "anonimowo", ale wolę mieć albumy.
W Tyni Pic-u mam ich kilka, a w tapetosiku też...no i jeszcze w "żabce"...
Tak więc widzisz, korzystam z kilku hostingów...
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
No proszę ile ślązacek sie zebrało
ja dziewczyny jestem ze Świętochłowic. Trzeba bedzie pomyśleć o jakimś spotkanku przy kawie - co wy na to 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- basjak

Witam w słoneczne południe
Moniko - już od czasu do czasu zerkam przez okno, czy przypadkiem nie zobaczę szalonej baby ciągnionej na smyczy przez cztery miniaturki
Gosia
- witam ponownie, ładny powojnik kupiłaś, mnie do Auchana nie po drodze.
Gabi - na razie wygodniej mi z fotosika, z folderów w komputerze, bez rejestracji. Jak będę miała więcej czasu to wrócę do TinyPic i pobawię się w tworzenie albumów. Wtedy na pewno będę potrzebowała Twojej pomocy
.

Mój jedyny kwiatek na powojniku Lech Wałęsa. Posadziłam go razem z Solidarnością.
Jesienią oba wyglądały tragicznie.

Moniko - już od czasu do czasu zerkam przez okno, czy przypadkiem nie zobaczę szalonej baby ciągnionej na smyczy przez cztery miniaturki
Gosia
Gabi - na razie wygodniej mi z fotosika, z folderów w komputerze, bez rejestracji. Jak będę miała więcej czasu to wrócę do TinyPic i pobawię się w tworzenie albumów. Wtedy na pewno będę potrzebowała Twojej pomocy

Mój jedyny kwiatek na powojniku Lech Wałęsa. Posadziłam go razem z Solidarnością.
Jesienią oba wyglądały tragicznie.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki