Felu odwiedziłam i ja Ciebie... i jestem zauroczona... rany jak tam pięknie... te bajkowe domy z kamienia... roślinność... niby niedaleko a tak zupełnie inna..., morze, wysepki... coś pięknego... nie wiedziałam, że Francja jest tak urokliwym miejscem... u nas to tak pospolicie... bez gustu jest

Ale widzę, że i do Was śnieżek zawitał... i mieliście frajdę

my się jego chyba szybko nie pozbędziemy... dawno tyle śniegu nie było... pokrywa ma z metr a góry i na 2,5 metra mam na podwórku usypane... kiedy to stopnieje...
Dobrze że jesteś na forum, to daję wielką mobilizację... co widać... bo po mału pięknie sobie ogródeczek urządzasz... taka piękna u Was roślinność i nawet palmy....w domu tez masz piękne roślinki... musi im być z Tobą dobrze...
Felu widziałam u Ciebie Aeonium.. ja mam takie zielone... przywiezione z Majorki... moja jedyna szalona podróż w zaświaty

i strasznie mi się ta roślinka buji... kilka długich pędów... a u Ciebie tak pięknie się rozkrzewia... wiesz może czego potrzebuje?
Pisałaś u mnie w wątku, że podobają Ci się kwiaty różne w moim ogródku...odpisałam Ci trochę o nich u siebie ale potem dopiero zobaczyłam że nie mieszkasz w Polsce... więc gdybyś jakiś nasionek bardzo chciała to coś się skombinuje