Myślę że pięciornik też by się sprawdził - rośnie na wszystkim!
Początki nowego ogrodka
- Andrzej Max
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Początki nowego ogrodka
Basiu,
- tadeo

- Od: 1 mar 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Felu.Po Twoich ostatnich postach doszedłem do wniosku abyś pozostała z nami na forum w tym roku,podglądała i obserwowała,oczywiście zbierała juz co nieco do nowego ogrodu ewentualnie sadziła w donicach.W nowym ogrodzie dostaniesz chęci do nasadzeń jak przynajmniej jedna roślinka będzie Ci pięknie rosła.Bo fakt że szkoda pieniędzy na ten jeden sezon.Pozdrawiam serdecznie
Dla rozweselenia tago zimnego dnia

Dla rozweselenia tago zimnego dnia

Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
-
Tamaryszek

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Felu ! Kupiłam dla Ciebie książkę ! Postaram się wysłać w tym tygodniu, dam znać, jak wyślę !
- fela

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Goryczko, Andrzeju, Tadeo, dziękuję wszystkim moim gościom za podpowiedzi i rady. W tym roku raczej niewiele będzie się u mnie działo, choć pojawią się jednoroczne rośliny.
Tamaryszku, bardzo dziękuję! To będzie dla mnie ogromna przyjemność. Po pierwsze polska, nowa książka, po drugie, bardzo przyjemnie dostawać pocztę z Polski. Nawet najzwyklejsza kartka mnie cieszy. Ju?ż się cieszę!
Przesyłam trochę błękitów z wczorajszego saceru.

Tamaryszku, bardzo dziękuję! To będzie dla mnie ogromna przyjemność. Po pierwsze polska, nowa książka, po drugie, bardzo przyjemnie dostawać pocztę z Polski. Nawet najzwyklejsza kartka mnie cieszy. Ju?ż się cieszę!
Przesyłam trochę błękitów z wczorajszego saceru.

Felu przepiękne zdjęcia
Widoczki jak z pocztówki
U mnie dziś
i 13 stopni na plusie
Miłego dnia
U mnie dziś
Miłego dnia
- Andzia1

- Od: 15 maja 2009, o 07:56
Felu, Twoje zdjęcia na prawdę są urzekające
Zwłaszcza kiedy u nas -7 rano i wszędzie bieluteńko. Zaczynam mieć alergie na biały kolor
Całe szczęście, że

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- fela

Aniu, jak Ci się podobają to u Andzi 1 w wątku Liga Kobiet Zadowolonych jest ich więcej.
Andziu, dzień jest dłuższy już o 32 minuty ! Codziennie przybywa 1 do2 minut, a wczoraj przybły aż 3!
Jak ja lubię niebieski kolor.
Andziu, dzień jest dłuższy już o 32 minuty ! Codziennie przybywa 1 do2 minut, a wczoraj przybły aż 3!
Jak ja lubię niebieski kolor.
- fela

Igo, w słoneczne dni Bałtyk jest też chyba niebieski. Ocean w dni pochmurne też potrafi być aż ołowiany, ale dla mnie jest zawsze niezwykle piękny. Właśnie dlatego jest taki fascynujący, bo ciągle się zmienia.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zimą my mamy bardzo mało słonecznych dni, a że ja bywam rzadko nad Bałtykiem to raczej szary kolor widuje.
Latem jest piękny, aż razi w oczy , tylko te tłumy.......
W czerwcu jadę ma wycieczkę do Hiszpanii i Portugalii, i zdaje się ,że jeden dzień spędzimy nad oceanem.
Latem jest piękny, aż razi w oczy , tylko te tłumy.......
W czerwcu jadę ma wycieczkę do Hiszpanii i Portugalii, i zdaje się ,że jeden dzień spędzimy nad oceanem.
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Felu!
Piękny lazur oceanu zlewający się z horyzontem.
Pokazuj nam więcej takich fotek, może łatwej przyjdzie nam
przeżyć zimę.
Miłego wieczoru
Piękny lazur oceanu zlewający się z horyzontem.
Pokazuj nam więcej takich fotek, może łatwej przyjdzie nam
przeżyć zimę.
Miłego wieczoru
- fela

Nigdy nie byłam w Portugalii, choć kiedyś nawet marzyłam o podróży do niej, o wałęsaniu się po mrocznych tawernach i o słuchaniu fado pośród gorącej nocy.
Zrób dużo fotek dla wszystkich forumków i dla mnie jeszcze więcej, bo ja tam nie byłam
.
Zrób dużo fotek dla wszystkich forumków i dla mnie jeszcze więcej, bo ja tam nie byłam
- fela

Goryczko, specjalnie dla Ciebie te błekity.

Dalu, zastanawiam się nad tym dlaczego kolory są tu czyste, bardziej intensywne. Myślę, że ogromne znaczenie ma zanieczyszczenie środowiska. Bretończycy poświęcają dużo uwagi temu tematowi. Prawie w każdym głównym wydaniu dziennika tv mówi się na ten temat, przeciwnie niż w Polsce. Oglądam w internecie ?tvn24 fakty? i któregoś dnia z osłupieniem usłyszałam dziennikarkę twierdzącą, że właściwie nie jest to pewne, że człowiek jest odpowiedzialny za ocieplenie klimatyczne. Podobne twierdzenie tu wywołałoby salwy śmiechu lub gesty politowania. Często media są na usługach władzy, a tej ten temat też nie leży. W Polsce brak też żródeł energii, czytałam, że jednocześnie na większości jej terenów występują wody termalne i dla przyszłych pokoleń może się to okazać jedyne jej żródło. Żródło, które jednocześnie nie niszczy środowska,ale też nie robi się prawie nic w tym zakresie. Wiem, że te technologie są drogie, ale ze strachem też myślę o przyszłych pokoleniach.
Za kwiatki dziękuję, miałam takie same tylko bez pomarańczowego koloru. Nawet nie wiem jak one się nazywają.

Dalu, zastanawiam się nad tym dlaczego kolory są tu czyste, bardziej intensywne. Myślę, że ogromne znaczenie ma zanieczyszczenie środowiska. Bretończycy poświęcają dużo uwagi temu tematowi. Prawie w każdym głównym wydaniu dziennika tv mówi się na ten temat, przeciwnie niż w Polsce. Oglądam w internecie ?tvn24 fakty? i któregoś dnia z osłupieniem usłyszałam dziennikarkę twierdzącą, że właściwie nie jest to pewne, że człowiek jest odpowiedzialny za ocieplenie klimatyczne. Podobne twierdzenie tu wywołałoby salwy śmiechu lub gesty politowania. Często media są na usługach władzy, a tej ten temat też nie leży. W Polsce brak też żródeł energii, czytałam, że jednocześnie na większości jej terenów występują wody termalne i dla przyszłych pokoleń może się to okazać jedyne jej żródło. Żródło, które jednocześnie nie niszczy środowska,ale też nie robi się prawie nic w tym zakresie. Wiem, że te technologie są drogie, ale ze strachem też myślę o przyszłych pokoleniach.
Za kwiatki dziękuję, miałam takie same tylko bez pomarańczowego koloru. Nawet nie wiem jak one się nazywają.
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Felu!
Serdecznie dziękuję. Jestem też bardzo uczulona na to, jak postępuje
się u nas z przyrodą.

Serdecznie dziękuję. Jestem też bardzo uczulona na to, jak postępuje
się u nas z przyrodą.