Powolna metamorfoza

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Powolna metamorfoza

Post »

Zima, Krzysiu, jest. Oby tylko zbyt długa nie była ...
Sagany wątpię, zeby były mosiężne ... Drewniany drąg mógłby nie utrzymać takiego ciężaru , chociaż w pagórach wszystko jest możliwe :shock:
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jedno nie przeszkadza drugiemu :-) Jest i u mnie podłoże, mrozi się na ganku na niedzielę. Znaczy, wszystko na swoim miejscu.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Krzysiu nie wiem czy domowe trzeba co dziennie podlewać ?ja moje podlewam raz na tydzień .
No i fiołeczki mi kwitną i w domu mam rabatkę kolorową .Namiastka ogrodu .
Genia
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Przez Was wczoraj koło północy poszłam gotować ... podłoże:)

tzn. coś ala podłoże...taki wiosenny podłoże... hihihih bo kapusta pekińska, trochę papryki (jak do lecza właściwie) koperek, parówka i zaprawiłam śmietaną :) no to chyba leczo mi wyszło... nie wazne.. ... ważne, że pycha :)

co to z człowieka robi FO...

Krzyś ja mam jedną hoyę.. podlewam ją raz na miesiać .. i żyje :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

No ja podłoże nie mam tym razem ale podoba mi się to co widzę na fotkach. Muszę męża przyciągnąć, pokazać, niech myśli :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

Krzysiu, Ty jesteś facet z warząchwią w herbie :wink: , więc nawet nie mogę Ci życzyć takiej, świątecznej laby.
Ale może coś z tych pomysłów, ma szansę zmaterializować się na Twoim karniszu? ;:167
http://s19.photobucket.com/albums/b180/ ... o14/?start
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Kontakt:

Post »

Izo, Izo, Agnieszko, Agnieszko, Gieniu, Izo, Sabino, Haniu, Krysiu, Agnieszko, Ewo JAnino, Ewo - dziękuję za odwiedziny i życzenia. Sam tu nie bywam, bo ciągle zima. W ogródku też nie bywam, za to od poniedziałku będę już w pracy bywał :roll:

Na zewnątrz biało, ale jak przyjdzie co do czego (np. o północy w sylwestra) to pada deszcz. Jeszcze 2 miesiące...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysiu w niektórych regionach Polski to nawet bardzo śnieżna , u mnie troszkę śniegu leży choć w sylwestra nie było ani grama , ale jak mają przyjść takie mrozy już od wtorku to zbyt mało śniegu żeby zabezpieczyć roślinki .
Genia
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

bishop pisze: W ogródku też nie bywam, za to od poniedziałku będę już w pracy bywał :roll:

...
Jak widzę, jesteś z tego powodu bardzo szczęśliwy, to tak jak ja :roll: ale ja od wtorku...no cóż, pozostaje rzucić sie w wir pracy, tak szybciej zleci do wiosny, marne to pocieszenie, ale zawsze jakieś...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Chyba większość pracujących popędzi w poniedziałek do pracy... ja osobiścia, mało żwawo, bo się rozleniwiłam tymi świętami i długimi weekendami :D
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

a ja tym razem cieszę się z tych 2 dni wolnego...

nadrabiam zaległości książkowe, muzyczne, filmowe, komputerowe i leniuchowe :)

nawet ta zima za oknem mi się podoba...
Jutro sobie odśnieżę... dziś bogi leń :)
z uśmiechami Iza
u liski
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Krzysiu myślę, że teraz już i do Ciebie dotarła zima, zaczniesz w ogródku bywać, bo odśnieżać trzeba.
Akurat lubię tę pracę, bo przy niej się nie kurzy i nie grozi uczulenie i kichanie :lol:
Przyznam, że trudno mi wpaść w rytm pracy po takich wolnych dniach, ale cieszę się, że jutro jeszcze wolne ;:138
Dzisiaj prawie bez internetu byłam :cry: i komunikaty tylko słyszałam w słuchawce, że w mojej strefie numerycznej awaria :roll:
Czegoś brakowało, uzależnienie, czy co???? Dobrego roku :!: , nie tylko w ogrodzie :lol:
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Krzysiu, dawaj tu jakieś fotki, bo wątek z wolna przymarza... mogą być z rozgrzewania się po powrocie z zimowego ogrodu... ;:224 :;230 :;230 aparat tez musi czasami się rozgrzać... przy pracy...
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Kontakt:

Post »

Dzięki Wam Wszystkim za wizytę.

Gieniu, teraz już chyba nie możesz narzekać na zbyt mały śnieg :wink: Znów się potwierdziło, że czas jest najlepszym lekarstwem. Nawet na zmartwienie, czy rośliny nie zmarzną...

Agnieszko, tak zawirowałaś, ze teraz po nocach Ci spać nie dają :wink: A Ty tak jak Iza siedzisz w Linuxach, czy w Windach? Bo mam mały problem z siecią :oops:

Ewo, ja tam mógłbym spędzać całe życie na życiu, zamiast na pracy. Żaden czas nie jest na tyle długi, żebym się stęsknił za powrotem do pracy :oops:

Izo, dwa dni czasami potrafią więcej dać, niż tydzień. Inaczej się planuje ich wykorzystanie. W okresie poświątecznym zdarzało mi się, że całe dnie jedynie czytałem. I dni zleciały... W normalny weekend nie mógłbym sobie na to pozwolić :wink:

Elu, odśnieżam tylko tyle, ile muszę. I tak napada... Więc jakoś nie cieszy ta syzyfowa praca. A zaspy od odśnieżania wszędzie wokół ogroooomne.

Zofio, dziękuję. W ostatniej chwili zdążyłaś powrócić na Forum z życzeniami, bo już powoli znikają :wink:

Ewo, a co tu pokazywać? Wszyscy mają zimę, wszyscy mają biało... Wczoraj fuxsje przesadziłem i wniosłem do domu z piwnicy. Zimę przetrwały ładnie, część ma listki...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Właśnie Krzysiu a dziś do tego piękna słoneczna pogoda , żyć się chce i śmiać i tańczyć tak pięknie .
W zeszłym roku nie miałam powodu do zachwycania się zimą , chciałabym zobaczyć zimę w Twoim ogrodzie .
Pozdrawiam Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”