Śliczny masz skalniak,Goryczko.
Pierwsze co pomyślałam, to właśnie jak tam wchodzisz, żeby nic nie podeptać. Już nie mogę doczekać się wiosny u Ciebie.
Krysiu widzisz i już po ....dzielna z Ciebie kobieta.
Skalniak extra....żeby już ta wiosna była.
Ostatnio byłam w górach i przywiozłam znowu parę kamieni.
Goryczko to co dzisiaj pokazałas to wielkie arcydzielo.Jest przepięknie w Twoim ogrodzie o każdej porze roku.Jest bajecznie kolorowo i wszędzie ład i porządek.Chciałabym chociaż w jednej części mieć tak pięknie w moim ogrodzie jak u Ciebie.Ciągle odwiedzam Twój ogród i marzę.Cudo,cudo,cudo.Zyczę dużo zdrowia.Aster123.
Cudna ta Twoja hosta ciemno zielona z jaśniejsza obwódką.
Goryczki obłęd , szczególnie ta różowa, muszę się wiosną rozejrzeć może u nas będzie też gdzieś dostępna .
Przepiękne widoki, obyś miała rację z nadejściem wiosny, pamiętam kilka lat temu zima tak się zadomowiła, że na działce prace dopiero rozpoczęłam w maju, oby przyszły rok nas miło zaskoczył :P
Witaj Krysiu!
Od kilku tygodni po cichutku oglądam Twój ogród. Jestem zauroczona. Nigdy wcześniej nie widziałam takiej ilości kwitnących hiacyntów i goryczek. I właśnie te ostatnie "zmusiły" mnie by się ujawnić. Chciałam zapytać jak długo kwitnie pojedynczy kwiat goryczki? Mam jedną jedyną, która mimo grudnia kwitnie już czwarty tydzień.