Nie lubisz słodyczy?! A przecież są też kwaśne i gorzkie owoce...Tych też nie jadasz? Wyobraź sobie, że u mnie nawet pies lubi owoce. Za mandarynki np. dałby się pokroić
Kaszubska Prowansja
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kaszubska Prowansja
Grażynko nie masz za co dziękować. Czasem bywam u Ciebie po cichutku ( od samego początku
) i już od dawna myślałam by się ujawnić.
Nie lubisz słodyczy?! A przecież są też kwaśne i gorzkie owoce...Tych też nie jadasz? Wyobraź sobie, że u mnie nawet pies lubi owoce. Za mandarynki np. dałby się pokroić
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Jadam,jadam .Raz w roku próbuję 1 brzoskwinię z mojego drzewa,kilka czeresienek też z moich drzew oraz kilka borówek amerykańskich z mojego ogródka.Najbardziej smakuje mi jagoda kamczacka ale też jem kilka sztuk.Tak już mam.Nic na to nie poradzę.Za warzywami też nie przepadam.Moja Mama zawsze powtarzała"dziecko czym ty żyjesz?".Jakoś żyję i na razie bardzo dobrze.
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tu.ja

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj imienniczko....
Przejrzałam te 17 stron i bardzo mi się podoba u Ciebie a najbardzie takie zdj na początku....zaraz znajdę...

oooo...to....i mam takie skojarzenie..."jak okiem sięgnąć-wszystko moje !!!"
Przejrzałam te 17 stron i bardzo mi się podoba u Ciebie a najbardzie takie zdj na początku....zaraz znajdę...

oooo...to....i mam takie skojarzenie..."jak okiem sięgnąć-wszystko moje !!!"
-
Grazia

Gość w dom..........itd.Witaj Grażka,tak właśnie siedząc na tarasie myślę sobie.Z tego miejsca jest piękny widok na działkę i okolicę.Postaram sie wrzucić jescze jakieś zdjątka z tego miejsca jeśli się Tobie podoba to miejsce.A ponieważ jest to jedyne zacienione miejsce /nad głową jest balkon/więc przesiaduję tam od świtu do zachodu .Ruszam się dopiero jak zajdzie słoneczko.Mam stąd widok na 3 strony swiata.Pozdrawia.
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
No to zazdroszczę....masz cudnieksiegowa pisze:Gość w dom..........itd.Witaj Grażka,tak właśnie siedząc na tarasie myślę sobie.Z tego miejsca jest piękny widok na działkę i okolicę.Postaram sie wrzucić jescze jakieś zdjątka z tego miejsca jeśli się Tobie podoba to miejsce.A ponieważ jest to jedyne zacienione miejsce /nad głową jest balkon/więc przesiaduję tam od świtu do zachodu .Ruszam się dopiero jak zajdzie słoneczko.Mam stąd widok na 3 strony swiata.Pozdrawia.
zdj chętnie obejrzę,rzecz jasna
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Te lasy, ogrody, pola, wszystko Twoje??? 
Adresy do moich wątków
-
Grazia

Stasiu akurat w tą stronę nie wszystko moje .Ale z drugiej córka ma 1,5 ha ze stawem na którym jest pływająca wyspa.Ja mam 1400 m.
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Piękny, drewniany domek. Drewno świetnie wpisuje się w zieleń
pozdrawiam Dorota
pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Piękne masz widoki Grażynko! Aż dech zapiera...
Nie wiem czy to efekt bytności na Forum czy po prostu starzenia się, ale coraz częściej marzy mi się "mały, biały domek" - mi wychowanej i wciąż mieszkającej w bloku
Nie wiem czy to efekt bytności na Forum czy po prostu starzenia się, ale coraz częściej marzy mi się "mały, biały domek" - mi wychowanej i wciąż mieszkającej w bloku
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
a gdzie?,po której stronie jest MORZE?
Piękna ta nasza Polska Kraina ale faktycznie gór schodzących do morza nie posiada
i moze byc tak na FO jak połączymy siły
lubię ten Twój widok z ławki........
cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
Grazia

To połączmy już te siły może morze bedzie bliżej obok gór.A widok jak z Hali Łabowskiej.