Jakaż to radośc o poranku gdy słonce zagląda do okna aż chce sie zyc . Witam

wszystkich odwiedzających .
KRYSIU ja we wrzesniu kupiłam 2 jedną żółtą a druga taka w odcieniu lila . Wiedziałam ,że gdzies przeczytałam ,że je się okrywa szybkami na zimę . To ładne kwiatki i szkoda ,żeby przez zimę zmarniały a nie sa to wielkie okazy . Brat mi mówił ,że jemu wyginęła . Może dlatego ,że nie okrywał . kRYSIU siedzenie przed kompem to też praca -dokształcająca
JADZIU ja hortensji w ogóle nie obcinam tylko na wiosnę takie wyschnięte badylki poobcinam i nie zabezpieczam jej w ogóle na zimę . Moze przez to obcinanie Ci nie zakwitła . Kiedys jak nie wiedziałam też ją zawsze obcinałam ale jakoś jednego roku [jeszcze nie byłam na forum] zapomniałam ją na zimę obciąć i miała piękne kwiaty . Od tego czasu już jej nie ruszam .
IWONKO oby mi tylko to wszystko przeżyło zimę wtedy będe się bardzo ,bardzo cieszyć tymi nabytkami . Wiem ,wiem ,że pozytywnie . Ładnie się prezentują na wrzosowej rabatce .
TARUS grudnik niemiecki mam nadzieje ,że w Polsce się utrzyma . Jak na razie ładnie otwiera pączki .
BOGUSKO grudnika przywiozłam od mamy . Tu takie białe widziałam w OBI gdyz po innych marketach nie biegam . Nie mam takowych w koło siebie tylko OBI
OLU no nie wiem siedzenie i szydełkowanie albo robienie sweterków czy tam innych prac siedzących to jest jakas tam produkcja . Siedzenie przed kompem to rozrywka i to jaka DOKSZTAŁCAJĄCA .
GOSIA ja nawet biedronki nie mam obok siebie tylko same małe sklepiki . Jak wyruszam w rejs to najblizsza Biedronka we Świętochłowicach . na razie parapety nie chcą sie rozciagać i to PECH . Muszę mieć miejsce gdzie postawić potem doniczki z ogrodowymi siewkami . Mój jak na razie się trzyma oby jaknajdłużej żebym potem mogła go rozdzielic na 2 .
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SŁONECZNEGO DNIA