Agita- mój pierwszy sezon :)
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudo ;:8 
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dech mi zaparło, mowę odebrało
Ależ ona piękna. ;:8
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Re: Agita- mój pierwszy sezon :)
Agnieszko Twoja Ascocenda, jest cudowna
Nie mogę się na nią napatrzeć i chyba zaczynam stwierdzać, że jest wspanialsza od mojej Vandy.
Usunięte odnośniki do aukcji
-naruszenie Regulaminu Forum
zmoderowano-JOVANKA 15.10.09
Nie mogę się na nią napatrzeć i chyba zaczynam stwierdzać, że jest wspanialsza od mojej Vandy.
Usunięte odnośniki do aukcji
-naruszenie Regulaminu Forum
zmoderowano-JOVANKA 15.10.09
- trzynastka

Ja widziałam ładne wandy w obi ale ceny kosmos 100 zł
ładne storczyki zdrowe sprzedaje też na allegro end_2006 kupiłam 3 falki sąładne zdrowe i zakwitły 2raz po pół roku od kupna
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
100 zł za kwitnącą Vandę to jeszcze nie tak źle, w LM kwitnące podobno są za 160, na wystawach też 160 albo nawet ponad 200. Były jakieś białe? A w jakim obi je widziałaś?
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
No to faktycznie ja miałam szczęście, bo mój Mąż kupił mi Vandę w kwiaciarni za 80zł 

- trzynastka

storczykowa obi rybnik, mam jechać w przyszłym tygodniu bo upatrzyłam sobie cimbdium to zobacze czy jeszcze są
ale białych nie było w ogóle, niebieskie same
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Aha. A wiesz może, czy w obi w Katowicach też są? Bo tam mam bliżej. Ale podobno w listopadzie mają mieć Vandy w LM, to też może pojadę.trzynastka pisze:storczykowa obi rybnik, mam jechać w przyszłym tygodniu bo upatrzyłam sobie cimbdium to zobacze czy jeszcze sąale białych nie było w ogóle, niebieskie same
- trzynastka

co do katowic nie wiem, ale w obi co jakiś czas sie pojawiają jak byłam 3 miesiące temu nie było jak byłam ostatnio były myśle że znowu na święta będą bo wtedy schodzą bardziej ;)
- Agita

- Od: 5 lis 2008, o 15:22
Dziewczyny, dla mnie ceny vand w ogóle są kosmiczne, dlatego rozglądam się jedynie za przecenami. Może kiedyś uda mi się w końcu pojechać na giełdę, co planuję już od pół roku, może tam coś by się trafiło tańszego... Na allegro to sobie tylko oglądam co jest i wzdycham ;) bo nawet jeśli licytacja od 1zł, to cena końcowa wychodzi i tak ok 100zł, a jeszcze koszty przesyłki przecież...
Trzynastko i Asiu-Haim, jakoś tak jest, że zawsze patrzy się na to, czego się jeszcze nie ma i to właśnie nas pociąga, te co już ma się "na stanie" jakoś sie chyba opatrują, albo już nie wywołują adrenaliny, bo są zdobyte
, dlatego ja wzdycham do Twojej vandy Asiu i do Twoich faleczków Trzynastko. A Wy do moich, i nie ma na to lekarstwa, no cóż...
Dziękuję za wszystkie odwiedziny i miłe słowa pod kątem ascocendy- jest idealna zwłaszcza na taką pogodę jak dziś! ;)
Dziś moje cymbidium spędza ostatnią noc na balkonie, bo od jutra zapowiadają przymrozki. Pędów ani widu ani słychu, uparciuch jeden :/
Trzynastko i Asiu-Haim, jakoś tak jest, że zawsze patrzy się na to, czego się jeszcze nie ma i to właśnie nas pociąga, te co już ma się "na stanie" jakoś sie chyba opatrują, albo już nie wywołują adrenaliny, bo są zdobyte
Dziękuję za wszystkie odwiedziny i miłe słowa pod kątem ascocendy- jest idealna zwłaszcza na taką pogodę jak dziś! ;)
Dziś moje cymbidium spędza ostatnią noc na balkonie, bo od jutra zapowiadają przymrozki. Pędów ani widu ani słychu, uparciuch jeden :/
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Witaj Agnieszko zajżałam i ja do Ciebie , istny raj można patrzeć i wzdychać ,wzdychać i patrzeć - i nigdy się nie ma dość .Co zaś do strony z Allegro ,którą podała Asia ,to z czystym sumienie mogę polecić ,właśnie nie dawno mój M kupił mi tam 2 roślinki .przyszły w super stanie i ekspresowo
Ja też się pochwalę 2
Danusia
Danusia
- trzynastka

hi hi chyba w tym nasz problem tkwiAgita pisze:te co już ma się "na stanie" jakoś sie chyba opatrują, albo już nie wywołują adrenaliny, bo są zdobyte