Krysiu, te wystawiane wilczomlecze były cudowne. Zdjęcia nie oddają całego ich uroku

Władku cieszę się, że też spodobały Ci się Euphorbie. A E. obowalifolia widziałam. Nawet więcej, widzę ją każdego dnia, bo stoi u mnie na parapecie

Proszę wybaczyć, że niezbyt dokładnie - ogólnie sprecyzowane pytanie. Interesowało mnie, czy eksponowane były na wystawie haworcje? Na tej fotce z Mammillarią plumosą - to chyba same agawy i echewerie są wystawiane.rosiowa pisze:Akwelan_2009 przyznam, że innych sukulentów nie było zbyt dużo. Na jednym ze zdjęć je widać w tle, za misami z Mammillarią plumosą.
A niech Cię...rosiowa pisze: Władku cieszę się, że też spodobały Ci się Euphorbie. A E. obowalifolia widziałam. Nawet więcej, widzę ją każdego dnia, bo stoi u mnie na parapecie
 , co dla mnie jest nowością, to okazuje się, że Ty już to masz. Muszę przyznać, że pierwszy raz się z nią spotkałem i gdyby to była wiosna, kupił bym od razu całe drzewo. Wspaniałe.
 , co dla mnie jest nowością, to okazuje się, że Ty już to masz. Muszę przyznać, że pierwszy raz się z nią spotkałem i gdyby to była wiosna, kupił bym od razu całe drzewo. Wspaniałe.

jest na co popatrzeć
 jest na co popatrzeć   
  widzę, że na sulki Cię wzięło
 widzę, że na sulki Cię wzięło   

Zazdroszczę takich widoków.
 Zazdroszczę takich widoków.   Zakupy bardzo udane
 Zakupy bardzo udane 

widze ta sama wojna co u mnierosiowa pisze:Dziękuję Wam Kochani

Przyznam się, że marzę o tym, żeby moje rośliny wyglądały tak, jak te z wystawy. Póki co walczę z wełnowcami w ilościach hurtowych. Chwilowo prowadzę, ale kto wie co będzie dalej....
 cały czas się pojawiają te paskudne robale
 cały czas się pojawiają te paskudne robale