Ogród Idy74 2009r cz.2
Hej Iduś, masz bardzo miły głos
późno wróciłam ze szkoły i zapomniałam włączyć głosu w telefonie wieczorem i nie słyszałam jak dzwoniłaś...przepraszam... dzisiaj już późno także powiem tutaj, że wiadomość przyjęłam i jutro biorę się za rozbieranie, bo akurat sobota... nie wiem tylko ile nam się z tym zejdzie bo mało rąk do pomocy, ale damy radę... będziemy w kontakcie
Mam nadzieję, że u Ciebie w najbliższym czasie będzie już wszystko dobrze
Mam nadzieję, że u Ciebie w najbliższym czasie będzie już wszystko dobrze
Iduś! foliak rozebrany
ale mam sprytnego i sprawnego swojego Warszawiaka
ale cały dzień się zeszło... bo te rurki mają swoje lata i trzeba było trochę z nimi walczyć
ale nie było tak źle...czym jest jeden dzień na tyle lat pożytku
jak zaczęłam go rozbierać to tak trochę smutno mi się zrobiło... ale jak potem działka mi się powiększyła optycznie prawie że o połowę szerokości to byłam zadowolona
teraz zrobię sobie na prawdę piękny wymarzony ogród
i co tam jeszcze... aaa piec jakby co został nakryty folią więc zobaczycie go... a jak nie będzie pasował to pójdzie na złom
ech lecę odpocząć bo daaawno się tak nie narobiłam
ech lecę odpocząć bo daaawno się tak nie narobiłam
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
KOCHANI WITAJCIE
Dla wszystkich odwiedzających wczorajsze zdjęcie z mojego ogrodu Tak długo mnie nie było i strasznie się za Wami stęskniłam.Los płata figle ...Wszystko mam nadzieję już się u mnie ułożyło ...Nawet nie chce mi się o tym pisać..
W moim ogrodzie trwa rewolucja ...Wczoraj zamówiłam sobię pogodę ,było bardzo cieplutko i słonecznie
Skosiłam trawnik ,ale przed koszeniem musiałam pozbierać grzybki -opieńki -które na jesieni wysypują się na całym trawniku i wyzbierać orzechy ,które w tym roku są bardzo dorodne
Przymrozków jeszcze nie było więc róże jeszcze cieszą swoimi kwiatkami Przedszkole hostowe po malutku się rozrasta i zmienia miejsce pobytu ....
W moim ogrodzie trwa rewolucja ...Wczoraj zamówiłam sobię pogodę ,było bardzo cieplutko i słonecznie
Przymrozków jeszcze nie było więc róże jeszcze cieszą swoimi kwiatkami Przedszkole hostowe po malutku się rozrasta i zmienia miejsce pobytu ....
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Iduniu, zerknij do Stasi, Krzysiu wytłumaczył jej jak zaradzić tym problemom
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 12#1137212
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
cytuję post:
"stasia109 napisał/-a :
nie wiem co zrobic, aby zdjęcia ładnie wstawić?
Stasiu, wstawiaj tak jak dotychczas, przez fotosik, ale wybierz opcje "miniatura". Jak już się załadują kody do Twojego postu, to w każdym kodzie wśród tego ciągu literek i cyferek będzie ...m.jpg. Zamień to na ...med.jpg i będzie dobrze "
"stasia109 napisał/-a :
nie wiem co zrobic, aby zdjęcia ładnie wstawić?
Stasiu, wstawiaj tak jak dotychczas, przez fotosik, ale wybierz opcje "miniatura". Jak już się załadują kody do Twojego postu, to w każdym kodzie wśród tego ciągu literek i cyferek będzie ...m.jpg. Zamień to na ...med.jpg i będzie dobrze "