Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Weszłam na "zmien" usunęłam i wstawiłam ponownie i znowu była wielka.
Ja nie potrafię zmniejszać fotki. Nie wiem jak i gdzie to się robi....

Ja nie potrafię zmniejszać fotki. Nie wiem jak i gdzie to się robi....

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109
Halinko, ale nie mogę wkleić zdjęcia o "normalnych" rozmiarach. I nie wiem dlaczego?
Adresy do moich wątków
- stasia109
Na dworze deszcz, zimno, smutno. No i zrobiło się nostalgicznie, bo jesiennie. Aby wzmóc ten nastrój, który nastraja tak refleksyjnie, wyciągam ostatnią butelkę przywieziona z Czech , chyba z 3-4 lata temu.
Wolno więc sączę ten kielich i wpatruję się w butelkę z niezwykle piękną etykietą. Prosta, szlachetna i wyrafinowana jak zawartość flaszki. Wprawdzie posmakować nie możecie ale chociaż popatrzcie na to dzieło dwóch artystów: winiarza i malarza!
już drugi raz szlakien-trafeń mnie

Wolno więc sączę ten kielich i wpatruję się w butelkę z niezwykle piękną etykietą. Prosta, szlachetna i wyrafinowana jak zawartość flaszki. Wprawdzie posmakować nie możecie ale chociaż popatrzcie na to dzieło dwóch artystów: winiarza i malarza!
już drugi raz szlakien-trafeń mnie

Adresy do moich wątków
Ja też mam problem ze zdjęciami. Nie mogę ich wkleić, bo wchodzą strasznie duże i zrobię tak jak Ty Stasiu. Już ugotowałam goloneczki i czekam na em, a potem do piekarnika i piweczko do tego. A co, niech sobie leje ten deszcz
a komputera to ja ze schodów nie zrzucę, bo mi szkoda(stary biedak już jest
)

- Lorrie
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Stasiu tak czekałam aż do mnie extra cos napiszesz a tu klops. To pewnie dlatego, że Ci poleciały w kosmos 2 godziny pisania. Musze Ci powiedzieć, że cudowne masz motto na dole - moj półroczny szczeniaczek mnie liże ciągle po twarzy, co mnie niesamowicie rozbraja i pozytywnie nastraja. W ogrodzie dziś nie byłam. A trawy czekaja na dosadzenie. Auto mi sie zbuntowało i siedzę w domu. A trawy w bagażniku. Jasno mają, bo to kombiak. I Żurawek dokupiłam trochi. Jedna taka malutka, że aż w lekki szok popadłam. Listki trochę większe od główki zapałki. Takie małe słodkie mini. Kurcze, ale ja się rozkochałam w tych Żurawkach. Chcę ich mieć dużo i różnych. Obok wrzosowiska chyba urządzę żurawkowisko
Dziś nie czuję się najlepiej. Gardełko pobolewa, jakaś mała gorączka się przyczepiła. Ciepłe pifffko popijam. Ale jutro muszę do ogrodu, bo kto posadzi za mnie te trawy?! Tak miałam gładko, a tu chwaściory znowu wyłażą. To deszcze się do tego przyczyniły. Kupiłam czarną włókninę, czeka mnie jeszcze przykrywanie wolnych placków ziemi. Och ja biedna ...

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Już wróciłam Stasiu ale o grzybkach można tylko pomarzyć
Przed wyjazdem byłam w Twoim ogródku i może byłabym jeszcze dłużej ale po żarcie Agi o żyrandolu nie dało się nawet odpisać ,bo ze śmiechu łzy zalewały oczy
Jak tam Twoje zdjęcia masz problem jeszcze
Idę się pośmiać jestem na ...... o rany który to był numer stronki

Idę się pośmiać jestem na ...... o rany który to był numer stronki

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Stasiu, wstawiaj tak jak dotychczas, przez fotosik, ale wybierz opcje "miniatura". Jak już się załadują kody do Twojego postu, to w każdym kodzie wśród tego ciągu literek i cyferek będzie ...m.jpg. Zamień to na ...med.jpg i będzie dobrzestasia109 pisze:nie wiem co zrobic, aby zdjęcia ładnie wstawić?

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz