Moja działka - danutab cz.2
Szalona dziewczyna-90 krokusów?Toż to będzie widok.Jejku,Danusiu kupiłam 1 liliowca w markecie i On się szykuje do kwitnięcia!!!Mam szansę zobaczyć kolor,czy taki jak na zdjęciu.(Ice Carnival).A kupidynek to marcinek?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Jadziu trochę będziesz musiała poczekać aż zakwitnie twój Grahamek policzyłam
że na kwitnienie róż trzeba czekać aż 9 miesięcy, straszne.
Moniu aż mi żal tych kwitnących róż ale na pogodę nie mamy wpływu.
Wiesiu jaka szkoda mi tego twojego Grahamka.Dobrze że można kupić zawsze drugiego.
Agnieszko masz rację on jest piękny.
Majko to tego roczna róża nic o niej nie mogę powiedzieć poza tym co widać.
Anuś żebym miała pod każdym drzewkiem to muszę jeszcze kupić 135 krokusów,40 tulipanów i 21 host. Niestety w tym roku już tego nie zrobię to pozostanie do przyszłego
roku.
że na kwitnienie róż trzeba czekać aż 9 miesięcy, straszne.
Moniu aż mi żal tych kwitnących róż ale na pogodę nie mamy wpływu.
Wiesiu jaka szkoda mi tego twojego Grahamka.Dobrze że można kupić zawsze drugiego.
Agnieszko masz rację on jest piękny.
Majko to tego roczna róża nic o niej nie mogę powiedzieć poza tym co widać.
Anuś żebym miała pod każdym drzewkiem to muszę jeszcze kupić 135 krokusów,40 tulipanów i 21 host. Niestety w tym roku już tego nie zrobię to pozostanie do przyszłego
roku.
Danusiu zrobiłam kącik azaliowy i okazuje się,że mam dużo miejsca na tulipany.narcyze,krokusy,szafirki(tych posadziłam pół kilograma)Czyli znowu do ogrodniczych sklepów trzeba się koniecznie wybrać.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu - jeślichcesz wymienić swoją altankę, to zobacz, co znalazłam
-idealna na glicynie i stosunkowo tania
http://www.rosenbogen.de/index.php?cont ... artikel=24
a mi się marzy taka na róże
http://www.rosenbogen.de/index.php?cont ... artikel=28
Przy zapłacie przelewem transport gratis, przy pobraniu 160zł za transport
http://www.rosenbogen.de/index.php?cont ... artikel=24
a mi się marzy taka na róże
http://www.rosenbogen.de/index.php?cont ... artikel=28
Przy zapłacie przelewem transport gratis, przy pobraniu 160zł za transport
Danusiu bardzo dziękuję za Twoją wizytę u mnie
Ostatnio jakoś mam mniej czasu....
U Ciebie nasyciłam oczy pięknymi widokami i kolorami....Piękny żółty kolor ma Twoja Grahamka, .....taki ciepły......
Ja wczoraj kupiłam pięciornika pomarańczowego i teraz jak napatrzyłam się u Ciebie na żółcie to żałuję, że jednak nie kupiłam żółtego
,a zastanawiałm się który wybrać.....
Patrząc na Twoje datury i ja nabrałam ochoty na nie...I też myślę o żółtej, bo najlepiej mi sie podoba..
Zdjęcie ogólne części działki to cud-miód
Lubię tutaj spacerować, chociaż nie zawsze zabieram głos... 
Ostatnio jakoś mam mniej czasu....
U Ciebie nasyciłam oczy pięknymi widokami i kolorami....Piękny żółty kolor ma Twoja Grahamka, .....taki ciepły......
Ja wczoraj kupiłam pięciornika pomarańczowego i teraz jak napatrzyłam się u Ciebie na żółcie to żałuję, że jednak nie kupiłam żółtego
Patrząc na Twoje datury i ja nabrałam ochoty na nie...I też myślę o żółtej, bo najlepiej mi sie podoba..
Zdjęcie ogólne części działki to cud-miód
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maju chciałabym mieć twój optymizm że to tak szybko przeleci, ale to minimum 6 miesięcy.
Anuś a dziwiłaś się ile ja ich sadzę a sama widzisz ile można ich posadzić.
Zobacz czy mój kupidynek nie jest podobny do twojego marcinka.
Grażynko linki świetne, ja jednak preferuję drewno i zmieniać będę tylko słupy
bo dach jest jeszcze dobry.
Jolu już tak bardzo chwalę Grahamka że aż boję się o niego.No ale cóż skoro
bardzo mnie urzeka.Jeśli chodzi o pięciorniki ta ja mam żółte 2 przy bramce wejściowej.
ale bardzo mnie nie zachwycają.Nawet nigdy im nie robiłam zdjęć.Może te pomarańczowe
będą ładniejsze.Natomiast żółte datury są piękne i warto je mieć.
Jadziu jak już pisałam ja daję pierwszeństwo drewnu ale gdybym robiła to od nowa
może zdecydowałabym się na metal.
Taruś altankę różaną będzie robić Grażynka /gagawi/ ja tylko robię rabatę różaną.
Aniu coś jest w tych ogrodach gumowych, moja córka też stwierdziła że ta nasza
działka jest z gumy skoro posadziłam oprócz wszystkich roślin jeszcze 23 drzewka owocowe.
Grażynko22 masz rację że Maja to wielka optymistka co do szybkiej wiosny, ale to dobrze ktoś musi dawać nadzieje takim niecierpliwym osobom jak ja. Jednka póki co to kilka ostatnich zdjęć kwitnących kwiatów.
kupidynek

Grahamek
róża NN
werbena
werbena
dalia
dalia
Anuś a dziwiłaś się ile ja ich sadzę a sama widzisz ile można ich posadzić.
Zobacz czy mój kupidynek nie jest podobny do twojego marcinka.
Grażynko linki świetne, ja jednak preferuję drewno i zmieniać będę tylko słupy
bo dach jest jeszcze dobry.
Jolu już tak bardzo chwalę Grahamka że aż boję się o niego.No ale cóż skoro
bardzo mnie urzeka.Jeśli chodzi o pięciorniki ta ja mam żółte 2 przy bramce wejściowej.
ale bardzo mnie nie zachwycają.Nawet nigdy im nie robiłam zdjęć.Może te pomarańczowe
będą ładniejsze.Natomiast żółte datury są piękne i warto je mieć.
Jadziu jak już pisałam ja daję pierwszeństwo drewnu ale gdybym robiła to od nowa
może zdecydowałabym się na metal.
Taruś altankę różaną będzie robić Grażynka /gagawi/ ja tylko robię rabatę różaną.
Aniu coś jest w tych ogrodach gumowych, moja córka też stwierdziła że ta nasza
działka jest z gumy skoro posadziłam oprócz wszystkich roślin jeszcze 23 drzewka owocowe.
Grażynko22 masz rację że Maja to wielka optymistka co do szybkiej wiosny, ale to dobrze ktoś musi dawać nadzieje takim niecierpliwym osobom jak ja. Jednka póki co to kilka ostatnich zdjęć kwitnących kwiatów.
kupidynek

Grahamek
róża NN
werbena
werbena
dalia
dalia-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka - danutab cz.2
Witam Danusi!
Przeglądałam zdjęcia Twojego ogrodu i z zazdrością patrzę na róze i dalie. Ja nie mam ich u siebie na działce ponieważ
nie mam już prawie na nic miejsca /upycham wszystko kolanami/. Ja jestem miłośniczką roślin skalnych i na nich się
skupiam. Bardzo podoba mi się u Ciebie.
Przeglądałam zdjęcia Twojego ogrodu i z zazdrością patrzę na róze i dalie. Ja nie mam ich u siebie na działce ponieważ
nie mam już prawie na nic miejsca /upycham wszystko kolanami/. Ja jestem miłośniczką roślin skalnych i na nich się
skupiam. Bardzo podoba mi się u Ciebie.
- Andrzej Max

- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja działka - danutab cz.2
Danusiu,
u Ciebie jak zwykle pięknie!
Jak roślinki przyjęły pierwszy atak zimy? Czy otuliłaś już jakoś róże i hortensje?
u Ciebie jak zwykle pięknie!
Jak roślinki przyjęły pierwszy atak zimy? Czy otuliłaś już jakoś róże i hortensje?