Ogród Gośki
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na grzyby to ja chodzę za płot

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Hee no bo wiem że tam jeździsz u mnie nie ma prawdziwków, a na Brzózę to ja mogę dojechać tak dla towarzystwa 
ogródeczek
storczyki
storczyki
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wy uważajcie z tymi interesami, bo chodzą słuchy, że chcą opodatkować pomoc sąsiedzką.g.kiecko pisze:Gośka, chyba ubijemy interes!!! :P
A co byś powiedziała gdyby do tych okien trzeba było dołożyć pomoc w pieleniu?8)
D
Że niby, jak komuś okna umyjesz, albo dziecka przypilnujesz to to jest dla niego przychód w naturze do opodatkowania
i tak dalej...w katowickim US takie coś wymyślili. Mam nadzieję, że ktos rozsądny to oprotestował i sprawa zniknie jak dym...
Tak że Gosiu, chciałaś być informowana o zmianach w podatkach, no to masz
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Słyszałam Aguś co nieco
Już powoli śledzę podatki i inne , bo niebawem przyjdzie mi wrócić do kieratu
Wyjście jednak jest :P : po prostu pożenimy z Gosieńką nasze dzieci i będziemy rodziną
A teraz jedokolorowe foteczki :P
Kącik kamyczkowy, na którym w końcu wylądowały doniczkowe bo przeszkadzają mi w koszeniu
Już sobie wyobrażam co mnie czeka gdy te dwie brzózki i sumak na dobre zaczną zrzucać liście

Gunnera, migdałek i paulownia - trojaczki na razie przytulone ale już wkrótce zostaną tylko dwojaczki
Kącik cannowy. Na pierwszym planie świek srebrny, w tle milin, zaślaz, kalina i ognik

Już powoli śledzę podatki i inne , bo niebawem przyjdzie mi wrócić do kieratu
Wyjście jednak jest :P : po prostu pożenimy z Gosieńką nasze dzieci i będziemy rodziną
A teraz jedokolorowe foteczki :P
Kącik kamyczkowy, na którym w końcu wylądowały doniczkowe bo przeszkadzają mi w koszeniu
Już sobie wyobrażam co mnie czeka gdy te dwie brzózki i sumak na dobre zaczną zrzucać liście

Gunnera, migdałek i paulownia - trojaczki na razie przytulone ale już wkrótce zostaną tylko dwojaczki
Kącik cannowy. Na pierwszym planie świek srebrny, w tle milin, zaślaz, kalina i ognik

Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Katarynka
- 500p

- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Coś w ogóle nie dostaję powiadomień na wp i myślałam, że wszystko zamarło... a tu proszę .. grzybki, dzieciaczki, modrzewie... ślicznie...
Katarzyna, zapraszam
- 100krotka

O, pierogi...
Gosia, jakby co, to ja też mam pannę na wydaniu
i do mnie masz bliżej 
Gosia, jakby co, to ja też mam pannę na wydaniu
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Gośka cudne masz te kąciki ogrodowe, u mnie w kątach ogrodowych natura rządzi się sama, czyli tragedia. Ale już niedługo, wiosną się za nie zabiorę.
Napisz proszę kiedy wykopujesz canny, ja kupiłam w tym roku pierwszy raz, nic o nich nie wiem
Ostatnio gdzieś czytałam, że pelargonie i dalie dobrze po pierwszym nocnym przymrozku to lepiej w zimie się przechowują, ale canny???
Napisz proszę kiedy wykopujesz canny, ja kupiłam w tym roku pierwszy raz, nic o nich nie wiem
Ostatnio gdzieś czytałam, że pelargonie i dalie dobrze po pierwszym nocnym przymrozku to lepiej w zimie się przechowują, ale canny???
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- 100krotka

No wiesz, co do ogrodu, to moje córki jakoś nie mają strasznego ciśnienia ;-) ale jeśli o pierogach mowa, hmmm...
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka