Ech, musiałaś mówić, ze pięknie pachnie? ....
Mój piękny ogród - anulka 2009 r.
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam i podziwiam. Róża przepiękna, cudowna, fantastyczna. Zapisałam sobie nazwę, może się uda ją mi zakupić. Jeżówki są przesliczne, pozdrawiam...
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aneczko oczarowały mnie Twoje jeżówki, muszę się przyznać, że nie mam ich w ogródku, kiedyś jakoś nie zwracałam na nie większej uwagi, zresztą w ogródkach poza forum nie były zbyt widoczne, dopiero tu je odkrywam i pojawiło sie kolejne chciejstwo
Są śliczne, kwitną w czasie, kiedy u mnie jest raczej zielono- mało kolorków
i zdecydowanie muszą zagościć i u mnie
Róża Citron Fresia bajeczna, zapisałam sobie jej nazwę
Kolejna wspaniała różyca w której się u Ciebie zakochałam 8) 
- Anitaaa

- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
A ja mogłam osobiście podziwiać Ani ogród ,jestem zauroczona.
Rano mogłam oglądać kropelki rosy ,czarujący zapach róż,oblężone przez motyle budleje ,ostatnie kwiaty liliowców i lilii.cudowne jeżówki ,pluskające się rybki w oczku, kołyszące trawy wiele wspaniałych roślin nie sposób wymienić, powiewający wiatr sukienkę Ani
która przechadzała się między kwiatami niczym Anioł ,a kwiaty kłaniały jej się na dzień dobry.
Jestem już w domu to były najpiękniejsze moje chwile w życiu
Rano mogłam oglądać kropelki rosy ,czarujący zapach róż,oblężone przez motyle budleje ,ostatnie kwiaty liliowców i lilii.cudowne jeżówki ,pluskające się rybki w oczku, kołyszące trawy wiele wspaniałych roślin nie sposób wymienić, powiewający wiatr sukienkę Ani
Jestem już w domu to były najpiękniejsze moje chwile w życiu
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też należę do tych szczęśliwców, którzy mogli być u Ani i na własne oczy zobaczyć ten RAJ
Pięknie zagospodarowana działeczka i jej właścicielka przesympatyczna
Szkoda tylko, że byłam tam małą chwileczkę ...
Podobało mi się tak bardzo, że już tęsknię do Ani i do jej otoczenia
Anulko
dziękuję za miłe przyjęcie i zapraszam do siebie 
Cieszę się baaaardzo, że mogłam Cię poznać i mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie
Pięknie zagospodarowana działeczka i jej właścicielka przesympatyczna
Szkoda tylko, że byłam tam małą chwileczkę ...
Anulko
Cieszę się baaaardzo, że mogłam Cię poznać i mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie

- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Witajcie!!!
i ja juz wróciłam do domu
a wcale mi się nie chciało
Agness polecam Ci jezówki ,bo one długo kwitną i są bardzo wdzięczne.Ja mam tylko 3 kolory ,ale tych kolorów jest bardzo duzo.Na wiosnę dokupię następne
Co do rózy to moze gdzies dostaniesz?U mnie juz wszystkie 3 sztuki wykupili ,ale moze będą na wiosnę
Anitko ja tez bardzo się cieszę ,ze nasze spotkanie udało się zrealizować.
Jestes cudowną ,ciepłą dziewczyną. Razem z Tobą spędziłam kilka fantastycznych dni
Czułam się tak ,jakbym Cię znała od lat.
Dziękuję za pomoc przy róznych pracach ,cierpliwośc i wyrozumiałośc.Mam nadzieję,ze to nie było ostatnie spotkanie
Nie zrobiłysmy sobie jeszcze tatuaży
A propos sukienki- pomyliłas chyba z szlafrokiem

Asiu bardzo się cieszę ,ze chociaz na chwilę udało nam się spotkać chociaz o mały włos mogło by do niego nie dojść
Specjalnie przyjechałaś ,zeby nas zobaczyc i za to Ci dziękuję
To takie cudowne móc poznac kogoś do kogo się pisze i na dodatek z drugiego końca Polski.
Moze w przyszłym roku zawitasz nad morze juz z całą rodzinką?
Cieszę się ,ze roslinki będą u Ciebie w ogródku
a męza mogę Ci wysłac -moze u Ciebie zbuduje domek
Dawno nie był w górach
Aniu -aanulko i ja mam nadzieję ,ze w przyszłym roku zawitasz nad morze razem ze swoimi przystojnymi chłopakami
Szkoda,ze tak króciutko byliscie,ale i to dobre.Jestescie przesympatyczną rodzinką z duzym poczuciem humoru co ja osobiscie bardzo lubię.
Moja działka stoi dla Was otworem i zapraszam na przyszły zezon.Jest tyle do zobaczenia i pogadania
Aniu jestes super laseczką
Postanowiłam się odchudzać
To jeszcze nie koniec forumowych odwiedzin.Teraz jest Emil-em z rodzinką i razem wybieramy się na Targi Ogrodnicze!!
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za odwiedziny.Jestescie dziewczyny cudowne

i ja juz wróciłam do domu
a wcale mi się nie chciało
Agness polecam Ci jezówki ,bo one długo kwitną i są bardzo wdzięczne.Ja mam tylko 3 kolory ,ale tych kolorów jest bardzo duzo.Na wiosnę dokupię następne
Co do rózy to moze gdzies dostaniesz?U mnie juz wszystkie 3 sztuki wykupili ,ale moze będą na wiosnę
Anitko ja tez bardzo się cieszę ,ze nasze spotkanie udało się zrealizować.
Jestes cudowną ,ciepłą dziewczyną. Razem z Tobą spędziłam kilka fantastycznych dni
Dziękuję za pomoc przy róznych pracach ,cierpliwośc i wyrozumiałośc.Mam nadzieję,ze to nie było ostatnie spotkanie
A propos sukienki- pomyliłas chyba z szlafrokiem
Asiu bardzo się cieszę ,ze chociaz na chwilę udało nam się spotkać chociaz o mały włos mogło by do niego nie dojść
To takie cudowne móc poznac kogoś do kogo się pisze i na dodatek z drugiego końca Polski.
Moze w przyszłym roku zawitasz nad morze juz z całą rodzinką?
Cieszę się ,ze roslinki będą u Ciebie w ogródku
Aniu -aanulko i ja mam nadzieję ,ze w przyszłym roku zawitasz nad morze razem ze swoimi przystojnymi chłopakami
Szkoda,ze tak króciutko byliscie,ale i to dobre.Jestescie przesympatyczną rodzinką z duzym poczuciem humoru co ja osobiscie bardzo lubię.
Moja działka stoi dla Was otworem i zapraszam na przyszły zezon.Jest tyle do zobaczenia i pogadania
Aniu jestes super laseczką
Postanowiłam się odchudzać
To jeszcze nie koniec forumowych odwiedzin.Teraz jest Emil-em z rodzinką i razem wybieramy się na Targi Ogrodnicze!!
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za odwiedziny.Jestescie dziewczyny cudowne
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Anulka - ponawiam propozycję - zapraszam w góry! W przyszłym roku - jeżeli nic się nie zmieni - też chcemy jechać nad morze, ale prawdopodobnie na środkowe wybrzeże. Pożyjemy, zobaczymy.
U Bei powtórzyły się problemy żołądkowe...
Dasz jakąś fotkę ze spotkania? Do tej pory nie mogę sobie podarować, że zapomniałam aparatu...
U Bei powtórzyły się problemy żołądkowe...
Dasz jakąś fotkę ze spotkania? Do tej pory nie mogę sobie podarować, że zapomniałam aparatu...