Działka Zeni
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu...ucho opuncji ma się dobrze. Teraz czekam kiedy mu następne urośnie
..a potem następne...
...
Agnes...dzięki. Dalie także i mnie zaczynają podobać się coraz bardziej. Chyba jeszcze dokupię, byle nie tych bardzo wysokich..nie lubię podpórek.
Witaj Geniu. Dzięki za odwiedziny. Co do lili mam ciągle niedosyt liliowy. Także jesienią będę polowała na inne, takich jakich jeszcze nie mam.

Nowo zakupiona róża zakwitła pierwszym kwiatkiem.

Agnes...dzięki. Dalie także i mnie zaczynają podobać się coraz bardziej. Chyba jeszcze dokupię, byle nie tych bardzo wysokich..nie lubię podpórek.
Witaj Geniu. Dzięki za odwiedziny. Co do lili mam ciągle niedosyt liliowy. Także jesienią będę polowała na inne, takich jakich jeszcze nie mam.

Nowo zakupiona róża zakwitła pierwszym kwiatkiem.

- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu bardzo ładne masz kwiaty i tak kolorowo u Ciebie.
Czy ten duzy ''kaltus'' to opuncja tak Ci urosła?Chowasz ją na zimę?
Lilie to tez moje ulubione i dalie
Wczoraj u znajomej widziałam dalie normalnie szok
Takich duzych kwiatów nigdy nie widziałam a kolorystycznie-cudo.
Zeniu lilie będą na wiosnę-katalog,albo u Pana Pajdy.
Lilie to tez moje ulubione i dalie
Zeniu lilie będą na wiosnę-katalog,albo u Pana Pajdy.
- Zenia

Aniu..ten duży kaktus to niestety nie opuncja, a chciała bym aby ona była już tak duża jak ten kłujak. Niestety nie znam jego nazwy...na zimę go chowam. Lilie wydaje mi się że lepiej kupować i sadzić jesienią, choć ja to robię na wiosnę także. Co do dalii, na pewno będę chciała dokupić. Dla mnie są one piękne i co najważniejsze........długo kwitną.anulka pisze:Zeniu bardzo ładne masz kwiaty i tak kolorowo u Ciebie.
.
- rose_marek
- -Moderator Forum-.

- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
- Zenia

Bogusiu...dziękuję.
Marku...z rhododendrona została połowa. Czy doszedł do siebie?. Wydaje mi się że to co zostało...poprawa jest widoczna. Jak tylko będę na działce pstryknę zdjęcie i pokażę. Duża zasługa twoja. Dzięki.
Taro..biała datura faktycznie jest jednoroczna. Ona co roku wysiewa mi się sama, choć jednego roku wysiałam w domu. O tym czasie było to już wielkie krzaczysko.
Ewuniu...cieszę się że podobają ci się moje dalie. Dawno nie byłam na działce z powodu kilkudniowego wyjazdu do Pragi. Pewnie kwitną następne dalie. Ostatnio jak byłam dopiero miały pączki.
Trochę zdjęć z wycieczek:
Przepiękny widok na Hradczany.

Wejście na Hradczany...niezliczona ilość schodów.

Pragę pożegnaliśmy Międzynarodowym Festiwalem Muzyki Folklorystycznej...czyli na wesoło.

Marku...z rhododendrona została połowa. Czy doszedł do siebie?. Wydaje mi się że to co zostało...poprawa jest widoczna. Jak tylko będę na działce pstryknę zdjęcie i pokażę. Duża zasługa twoja. Dzięki.
Taro..biała datura faktycznie jest jednoroczna. Ona co roku wysiewa mi się sama, choć jednego roku wysiałam w domu. O tym czasie było to już wielkie krzaczysko.
Ewuniu...cieszę się że podobają ci się moje dalie. Dawno nie byłam na działce z powodu kilkudniowego wyjazdu do Pragi. Pewnie kwitną następne dalie. Ostatnio jak byłam dopiero miały pączki.
Trochę zdjęć z wycieczek:
Przepiękny widok na Hradczany.

Wejście na Hradczany...niezliczona ilość schodów.

Pragę pożegnaliśmy Międzynarodowym Festiwalem Muzyki Folklorystycznej...czyli na wesoło.

-
x_P-42