Walerio nawet nie pomyślałem żeby malować te kamienie...Było by to takie nienaturalne i przede wszystkim "brzydkie"...
Aniu cieszę się że podoba Ci się moja rabatka...Już w tym poście umieszczę zdjęcia nowej rabatki

Tylko ona jest troszkę pusta...Rośnie tam wierzba którą posadziłem chyba 2 miesiące temu...I tak jakoś zarosła krzakami i wpadłem na pomysł by tam rabatkę zrobić...Posadziłem tam też irysy...Na obu końcach (od
Reni iryski

)...Jutro zasieję bratki...
Iwonko tak, tak to korzonek...Ja go położyłem po tym jak wczoraj zdjęcia robiłem...
Oto zdjęcia tej wczorajszej rabatki...Z tym korzonkiem którego wczoraj położyłem...
A teraz fotki nowej większej rabatki...Mam zamiar na niej posadzić wszystkie cebulowe...Tak zacząłem(nie mam fotki jak była trawa wszędzie):
Wieczorem tak(nie miałem czasu skończyć po południu rabatki, to kończyłem wieczorem, bo musiałem jechać do babci...):

Nawet nie wiem co to za wierzba...Urosła na tych kamieniach gdzie będzie taras więc ją kiedyś wyrwałem i posadziłem przed kojcem
No i z posadzonymi irysami(po bokach, zaznaczyłem patyczkami od lodów żebym wiedział gdzie rosną :P):
Jeszcze dużo roboty mnie czeka...Ta przednia ścianka kojca będzie porośnięta bluszczem bo bardzo "oszpeca" mi rabatkę...Będą tu rosnąć wszystkie cebulowe oraz wiele, wiele innych roślin (wiosną też będę tu dużo siał)...