Mam u siebie takie prawie czarne pojedyncze malwy, więc jakbyś chciała nasionka, albo korzeń... tylko nie jestem na sto procent pewna czy to ta, o której pisze Pell
Skromny ogród Joli cz.4
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu na razie się wstrzymam bo Tess mi wiosną wysłała nasionka czarnej malwy. Malwy rosną od Tess i Jadzi ale jeszcze nie kwitną. Jeśli się okaże że nie ma czarnej to wtedy poproszę Cię o nasionka
Izuniu to prawda małe jest śliczne, zresztą wszystkie zwierzątka małe są takie kochaniutkie
Szukam dla nich domku
może ktoś się zgłosi
Giguś Kochaniutka tam na dole za kilka lat zobaczysz jak będzie uroczo. A Ty Kochaniutka masz ode mnie rzut beretem to mam nadzieję że będziecie moimi częstymi gośćmi
Giguś a wiesz że ja mam znajomych co mają tylko jeden pokój i kuchnię jest ich sześcioro.....do tego mają 3 koty i 2 psy
....podziwiam 
Izuniu to prawda małe jest śliczne, zresztą wszystkie zwierzątka małe są takie kochaniutkie
Szukam dla nich domku
Giguś Kochaniutka tam na dole za kilka lat zobaczysz jak będzie uroczo. A Ty Kochaniutka masz ode mnie rzut beretem to mam nadzieję że będziecie moimi częstymi gośćmi
Giguś a wiesz że ja mam znajomych co mają tylko jeden pokój i kuchnię jest ich sześcioro.....do tego mają 3 koty i 2 psy
- grzech77
- 200p

- Od: 29 maja 2008, o 10:39
Witaj Jolu !
Gratuluję kociej rodziny. Ja mam w domu dwa, a w zasadzie dwie, robią hałasu za cztery, jedzą za sześć ale i tak są kochane
Chociaż czasem broją jak dziś, i trzeba po nich sprzątać.
Pozdrawiam.
Gratuluję kociej rodziny. Ja mam w domu dwa, a w zasadzie dwie, robią hałasu za cztery, jedzą za sześć ale i tak są kochane
Pozdrawiam.
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

- Od: 29 maja 2008, o 10:39
No już nie wciśniesz... Ale wiesz najpierw był Boruta, potem ktoś podrzucił Czichiro (tak ją nazwało moje młodsze rodzeństwo, nie pytaj o nic) Jak się wreszcie zaprzyjaźniły stary z nowym to Borutę ktoś otruł. Więc moja najmłodsza siostra przyniosła jej Kulkę... I teraz są dwie agentki... 

Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.