ps. zakwitł mi taki sam mieczyk, jak masz w avatarze
Kwiaty Dawida - [OGR]
- marcyjanna
- 200p

- Od: 23 cze 2009, o 17:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
gagawi dziękuje za tyle miłych słówgagawi pisze:Witaj Dawidku,
Widzę, że nie tylko jesteś ogrodnikiem, ale i świetnym fotografemMotyle pięknie uchwyciłeś , ja również z wielką przyjemnością fotografuję przyrodę.
Pokazuj swoje roślinki i ogródek, będzie mi miło oglądać.
marcyjanno dziękuje za miłe słowa...Znasz może odmiane tego mieczykamarcyjanna pisze:Niesamowite! Aż trudno uwierzyć, że młody człowiek może mieć takie zainteresowaniaPrzypominam sobie siebie samą w tym wieku i niekorzystnie wypadam w tym porównaniu
Podziwiam za pasje i szacuneczek ogromny.
ps. zakwitł mi taki sam mieczyk, jak masz w avatarze
Zaraz dodam kilka nowych zdjęć z ogrodu
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witaj Dawidzie - wpadłam na spacer - zobaczyc co tam u ciebie, a tutaj zgromadziłeś niezłą kolekcję forumowiczy
Robisz naprawdę wspaniałe zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie i dziś ja tobie przesyłam kwiatuszka - to wiesiołek - rozkrzewia się na ogrodzie jak szalony, ale jest w moim ulubionym kolorze to mu na to pozwalam

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
dawidbanan
- ---
iwa27 dziękuje za kwiatuszka
Też takiego mam
Pozdrawiam Cię Serdecznie 
Dziś rozkwitły 4 kwiaty u nasturcji...U jednej 3 pomarańczowe, a u drugiej 1 żółty
Zobaczcie sami:
Nasturcja(to ta pomarańczowa):

Nasturcja(to ta żółta):

A także dla największej nasturcji ze wszystkich czterech których mam, kupiłem wczoraj taką podpórkę bambusową do niej żeby się ładniej pięła...:

A także dziś rozkwitł 1 kwiat begonii bulwiastej...Są jeszcze chyba 3 lub 4 pączki
Zobaczcie sami:
Begonia Bulwiasta:

Dziś rozkwitły 4 kwiaty u nasturcji...U jednej 3 pomarańczowe, a u drugiej 1 żółty
Nasturcja(to ta pomarańczowa):

Nasturcja(to ta żółta):

A także dla największej nasturcji ze wszystkich czterech których mam, kupiłem wczoraj taką podpórkę bambusową do niej żeby się ładniej pięła...:

A także dziś rozkwitł 1 kwiat begonii bulwiastej...Są jeszcze chyba 3 lub 4 pączki
Begonia Bulwiasta:

-
dawidbanan
- ---
-
x-d-a
-
dawidbanan
- ---
No proszę jakie pięknotki pokazałeś.Sliczna jest ta begonia,co za ognisty kolor.Dawid za chwilę nie poznamy Twojego ogrodu(cieszę się ,że Waleria obdaruje cię swoimi roślinkami).Jeśli mogę coś zasugerować- proszę wyrzuć oponę ,to tylko zaśmieca ogród,nawet jeśli posadzisz w niej kwiatki.Lepiej użyć kamyków,jakiś konar- no coś naturalnego.Dawid jesteś wielki- tak trzymaj.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
dawidbanan
- ---
Aniu dziękuje za tyle miłych słów...Od 2 opon się zaczęło :P Rosły tam śmierdziuchy ale ślimaki je zeżarłyan-ka pisze:No proszę jakie pięknotki pokazałeś.Sliczna jest ta begonia,co za ognisty kolor.Dawid za chwilę nie poznamy Twojego ogrodu(cieszę się ,że Waleria obdaruje cię swoimi roślinkami).Jeśli mogę coś zasugerować- proszę wyrzuć oponę ,to tylko zaśmieca ogród,nawet jeśli posadzisz w niej kwiatki.Lepiej użyć kamyków,jakiś konar- no coś naturalnego.Dawid jesteś wielki- tak trzymaj.
-
dawidbanan
- ---
-
dawidbanan
- ---
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
Dawidku - jeśli już tworzysz skalniak, to nie mini...bo będziesz potem żałował tak jak ja, roślinki szybko sie rozrastają, włążą jedna na drugą i trzeba je przesadzać i okazuje się, że nie ma gdzie... nie ma już wolnego miejsca.
Skalniakowych jest tak dużo - i wszystkie chce się mieć,
Reflektujesz na lawendę?- jeśli tak, to daj adres na PW.
Skalniakowych jest tak dużo - i wszystkie chce się mieć,
Reflektujesz na lawendę?- jeśli tak, to daj adres na PW.