Ogródek AGNESS cz.3
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Smoczynko, Aduś, Basiu, Moniś- Monia 68, Moniś- Vertigo, Marysiu, Ulu bardzo dziękuję moje kochane za życzenia zdrówka dla Gabi, najprawdopodobniej w sobotę będziemy w domku, okazało się, że to zapalenie ucha, a wcześniej przerażono mnie , że to może być zapalenie opon mózgowych, myślałam że się załamię, ale na szczęście, to nic takiego , i Gabunia już zdrowa, musi tylko wybrać pełną dawkę leku i do domku
Zenku dziękuję bardzo, lilie uwielbiam, część mam już od lat, a kilkanaście odmian kupiłam tej wiosny i już nie mogę doczekać się kiedy pokażą swoje kwiaty
Danusiu pieczareczki są faktycznie pyszne i bardzo pachnące, zupełnie inne niż te za sklepu
Ale w tym roku niestety wiele robaczywych 
Zenku dziękuję bardzo, lilie uwielbiam, część mam już od lat, a kilkanaście odmian kupiłam tej wiosny i już nie mogę doczekać się kiedy pokażą swoje kwiaty
Danusiu pieczareczki są faktycznie pyszne i bardzo pachnące, zupełnie inne niż te za sklepu
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Agness! Zmartwiłem się chorobą Twojej córeczki ale czytam, że już lepiej
Podziwiam Twoją trojeść amerykańską. Wymarzła mi mała sadzoneczka ub. zimy i muszę się rozejrzeć za następną, bo warto ją mieć. Driakiew też wyjatkowej urody. I dojrzałem śliczne dzwonki drobne w kolorze białym. Takich jeszcze nie widziałem.
Szybkiego powrotu do domu i ogrodu życzę!
Podziwiam Twoją trojeść amerykańską. Wymarzła mi mała sadzoneczka ub. zimy i muszę się rozejrzeć za następną, bo warto ją mieć. Driakiew też wyjatkowej urody. I dojrzałem śliczne dzwonki drobne w kolorze białym. Takich jeszcze nie widziałem.
Szybkiego powrotu do domu i ogrodu życzę!
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ufff! Aguś
ależ się Ciebie naszukałam 
Nie przychodziły powiadomienia i teraz nie mogłam Cię znaleźć
Rzeczywiście zagubiłaś się gdzieś na końcu Polski ...
Najpierw przesyłam uściski dla córki i dla Ciebie
Zdrówka życzę
Lilie masz superzaste
zapach czuję aż u siebie
Na prawdę mi tu pachnie liliowo, bo właśnie siedzę na działce i obok mam też takie lilie
Drakiew i trojeść to dla mnie nowość
Nawet o nich nie słyszałam
a sliczne są ...
Człowiek uczy się całe życie ...

Nie przychodziły powiadomienia i teraz nie mogłam Cię znaleźć
Rzeczywiście zagubiłaś się gdzieś na końcu Polski ...
Najpierw przesyłam uściski dla córki i dla Ciebie
Zdrówka życzę

Lilie masz superzaste
Na prawdę mi tu pachnie liliowo, bo właśnie siedzę na działce i obok mam też takie lilie
Drakiew i trojeść to dla mnie nowość
Nawet o nich nie słyszałam
Człowiek uczy się całe życie ...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Anuś dzięki wielkie za podrowionka,;:196 z Gabi już na szczęście lepiej
Mam podzielony wątek, stąd ten brak powiadomień, i bardzo się cieszę, że mnie odnalazłaś
Zazdroszczę Ci zapachu lilii, uwielbiam go, a nawet nie widziałam w realu swojej lilii , która ostatnio zakwitła, córcia nacykała fotek, tak, że mogłam ją zobaczyć i Wam pokazać
Ja również ciągle jakieś nowe roślinki odkrywam, o których wcześniej nie miałam pojęcia

Mam podzielony wątek, stąd ten brak powiadomień, i bardzo się cieszę, że mnie odnalazłaś
Zazdroszczę Ci zapachu lilii, uwielbiam go, a nawet nie widziałam w realu swojej lilii , która ostatnio zakwitła, córcia nacykała fotek, tak, że mogłam ją zobaczyć i Wam pokazać
Ja również ciągle jakieś nowe roślinki odkrywam, o których wcześniej nie miałam pojęcia
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lilii jeszcze się nawąchaszAGNESS pisze: Zazdroszczę Ci zapachu lilii, uwielbiam go, a nawet nie widziałam w realu swojej lilii , która ostatnio zakwitła, córcia nacykała fotek, tak, że mogłam ją zobaczyć i Wam pokazać![]()
Też tak czasami mam, że przejdzie mi koło nosa jakieś kwitnienie, bo z braku czasu nie mogę dojechać na działkę ...