Pokazuję szybciutko, co jeszcze u mnie kwitnie póki kwitnie ? bo w najbliższym tygodniu, wraz z nadejściem grudnia, mają nadejść również nocne przymrozki...
Bratki lubią kwitnąć póżną jesienią albo wczesną wiosną U mnie już kwitną tylko chryzantemki bo wszystko ściął mróz i ziemia zamarzła i to jest już definitywny koniec sezonu
U mnie, jak widać na fotkach poniżej (zrobionych w dniu wczorajszym), nie jest jeszcze aż tak źle. Aczkolwiek już zaczynam zimowej depresji dostawać. Od dwóch tygodni nie widziałem Słońca, nawet już nie pamiętam, jak ono wygląda...
Ja do Ciebie zaglądam systematyznie i podczytuję, ale obrazki mi się nie otwierają od dawna więc nawet nic nie mogę pochwalić Koniecznie muszę sprawić sobie nowego kompa
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
@ Renzal ? Sprawdź w przeglądarce (albo w programie do blokowania reklam), czy przypadkiem gdzieś kiedyś nie zablokowałaś strony flickr.com ? bo tam właśnie wrzucam fotki...
Witaj Loki nie smuć się , już święta i nowy rok a potem to już z górki .
U mnie cały czas kwitną lwie paszcze może i coś więcej ale nie chce mi się nawet wychodzić do ogrodu .