cyganka77 Asiu witaj
Oj cieszy i to bardzo.Ja codziennie latam i oglądam każdą roślinkę a potem lecę po aparat i pstrykam .Już mi to w nałóg weszło
Ankos7 Aniu
Myślę,ze nie dużo wolniej ,ty masz maleńką niuniusie i zajęcie non stop i nie masz tyle czasu latać co ja po ogródku .Myślę,że też sporo by się znalazło już pięknie budzących się roślin no i kwitnących.Chętnie pojadę oj chętnie,no i mam chęć na te czarne surfinie bo były cudne w zeszłym roku .Więc kiedy jadymy
amalia Marusiu witam cię
Cieszą ,cieszą .Ja uwielbiam ten czas wiosenny :)Myślę,że jak tylko pogoda dopisze to szybko będziemy patrzeć zielono
stasia_ogrod Stasiu witam
Kochana no trochę dowaliłam tych zdjęć i co najzabawniejsze to mam jeszcze troszkę w zanadrzu .Na szczęście aparat daje radę tylko karta zaczyna mieć coraz mniej pamięci i to też pomyślałam,że chyba muszę dokupić drugą
Pogoda póki co łaskawa więc i ja korzystam z jej dobroci.Uwielbiam fotki bo potem siedzę i śledzę jak było danego dnia,jaka pogoda i jak wyglądały w danym czasie roślinki.Chyba się uzależniłam od tego,ale to chyba pozytywny nałóg,bynajmniej mam taką nadzieję :)Zdaje sobie sprawę,że to kwiecień i jeszcze wszystko może się zdarzyć ,ale śnieg to nam raczej nie grozi ,więc jest okej
No i moje kolejne focie,mam nadzieje,że mnie nie przeklinacie za tę ilość fotek
Żonkilki ponownie w nowej odsłonie .Z dnia na dzień piękniejsze
do dziś nie wiem nazwy tego krzewu czy też drzewa,ale jest piękny
świdośliwa
modrzew płaczący
wiśnia ozdobna
oliwnik
rdest
buk pendula
wiciokrzew
tawuła
malina