cyganka77 Asiu witaj  

Oj cieszy i to bardzo.Ja codziennie latam i oglądam każdą roślinkę a potem lecę po aparat i pstrykam .Już mi to w  nałóg weszło  
 Ankos7

Ankos7 Aniu  

Myślę,ze nie dużo wolniej ,ty masz maleńką  niuniusie i zajęcie non stop i nie masz tyle czasu latać co ja po ogródku .Myślę,że też sporo by się znalazło już pięknie budzących się roślin no i kwitnących.Chętnie pojadę oj chętnie,no i mam chęć na te czarne surfinie bo były cudne w zeszłym roku .Więc kiedy jadymy  
 amalia

amalia Marusiu witam cię  

Cieszą ,cieszą .Ja uwielbiam ten czas wiosenny :)Myślę,że jak tylko pogoda dopisze to szybko będziemy patrzeć zielono 
 stasia_ogrod
stasia_ogrod Stasiu witam  

Kochana no trochę dowaliłam tych zdjęć i co najzabawniejsze to mam jeszcze troszkę w zanadrzu .Na szczęście aparat daje radę tylko karta zaczyna mieć coraz mniej pamięci i to też pomyślałam,że chyba muszę dokupić drugą  

Pogoda póki co łaskawa więc i ja korzystam z jej dobroci.Uwielbiam fotki bo potem siedzę i śledzę jak było danego dnia,jaka pogoda i jak wyglądały w danym czasie roślinki.Chyba się uzależniłam od tego,ale to chyba pozytywny nałóg,bynajmniej mam taką nadzieję :)Zdaje sobie sprawę,że to kwiecień i jeszcze wszystko może się zdarzyć ,ale śnieg to nam raczej nie grozi ,więc jest okej 

No i moje kolejne focie,mam nadzieje,że mnie nie przeklinacie za tę ilość fotek  

Żonkilki ponownie w nowej odsłonie .Z dnia na dzień piękniejsze

do dziś nie wiem nazwy tego krzewu czy też drzewa,ale jest piękny

świdośliwa 

modrzew płaczący

wiśnia ozdobna

oliwnik

rdest

buk pendula

wiciokrzew

tawuła

malina

głóg