Edycja 2. grudnia 2012
Poniżej linki do galerii podsumowujących mój najpierw balkon, a potem ogród w 2012. roku (tak na wszelki wypadek, gdyby Imageshack wywalił fotki):
Rośliny o nazwach łacińskich zaczynających się na litery A- I.
Rośliny o nazwach łacińskich zaczynających się na litery J-Z.
Na przywitanie kilka świeżych fotek z mojego ogródka ? jak widać, wilcom bardzo służy przesadzenie do ziemi i kwitną na potęgę. Poza tym kolejna cynia zakwitła, jakkolwiek jej kwiaty są ciągle skromne. Mam też trochę cynii dosianych później, bodajże w czerwcu ? i powoli zaczynają na nich pojawiać się pąki... Może one ładniej zakwitną niż te z marcowego siewu... A na samym końcu wielki amator moich lilii ? poskrzypka liliowa. Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że chciałem ją obfocić na liściu lilii, jako że był wiatr musiałem go przytrzymać, a poskrzypka skorzystała z okazji i wlazła mi na ręce...
 Chyba nie wie, co ją czeka z mojej strony... Aczkolwiek będzie mi bardzo przykro tępić równie pięknego owada... No ale albo moje lilie, albo ona...
 Chyba nie wie, co ją czeka z mojej strony... Aczkolwiek będzie mi bardzo przykro tępić równie pięknego owada... No ale albo moje lilie, albo ona...

Pozdrawiam!
LOKI

)
)