Iga-na wstępie....wyrazy wspólłczucia.....szkoda gdy ktoś odchodzi....smutno.
..............................................................................................................
A teraz mój podziw-nad żurawkami ....jak zobaczyłam 1 zdj...to już miałam pisać cóż to za nowe kwiaty masz....ale sunę dalej...no jasne przecież to żurawki ale są cudne Niesamowicie wyglądają spowite mrozem
Witaj Iguś na wstępie napiszę również, że bardzo Ci wpółczuję.
A jeśli chodzi o pierwszą fotkę, to super. Na serio pięknie to wygląda. A żurawki wyglądają jakby były posypane srebrem. U mnie na szczęście nie było jeszcze przymrozków. Ale to już tylko kwestia dni.
Iguś ja również przesyłam ci wyrazy współczucia - moja teściowa zmarła 15 stycznia tego roku - nagle w mojej obecności - długo nie mogłam dojść do siebie, więc cię rozumiem.
Przepiękne zdjęcia
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3
Iga, i ja dołączam do wyrazów współczucia dla Ciebie i Twojego M.
Piękne obrazki mrozem malowane, i choć wcale mi do nich nie tęskno, pewnie lada dzień i do mnie zawitają Najbardziej mnie martwi, że ta zima taka długa, że aż do marca, kwietnia trzeba czekać na ruch w ogrodzie. A na hosty? To już w ogóle staram się nie liczyć...