Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
merymg
200p
200p
Od: 4 mar 2013, o 14:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Post »

Ależ tak , oczywiście i oni są obecni i paszteciki też :;230 , /robione zawsze moimi ręcami/nie lubię monotoni także w jedzeniu ;:223
Małgoś
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgoś, zaproponuj zatem proaktywnie, że na następnej imprezie u teściów wystąpią albo teściowie albo paszteciki ;-) Wierzę, że te drugie w końcu się 'wykruszą' :lol:
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Błyszczy, błyszczy - jak nie powiem co ;:224 Jesienią porzuciliśmy X-Factor na rzecz The Voice of Poland - przyznam, że i formuła programu i prowadzący jakoś bardziej przypadli nam do gustu. Choć gdyby nie ta sama pora emisji, oglądalibyśmy zapewne oba programy. Niezbyt dobrze, że rozpoczynają się teraz - ale póki wieczory jeszcze zimne i ciemne, nie mam wyrzutów :D
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś a u nas była dzisiaj śliczna pogoda i udało mi się zlikwidować zasieki leżące od jesieni a ognisko miałam że ho ho ;:138 tylko kociołka nie było :lol:
Szkoda że pogoda się u was popsuła, miałaś przymusowe odpoczywanie, ja jutro mam dzień wytchnienia, a od poniedziałku dalej porządki i opryski :D
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A ja mimo wszystko jestem zadowolona, że popadało. Już był czas najwyższy. No i deszczyk nie padał zbyt długo. Jeszcze popracowałam w ogrodzie.
Ale mimo, że na rabatach w miarę posprzątane, to uświadomiłam sobie ile mnie jeszcze czeka
Jutro ide odgarniać kopce. Już chyba czas, żeby róż nam się nie zaparzyły
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

U mnie również wczoraj padało...... wiosenny deszczyk cieszy, roślinki po nim pięknie ruszą..... oby tylko cieplej się zrobiło..... u mnie wciąż zimnica :roll:
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Dzień dobry Aguś niedzielne, jakie plany na dziś?
Jeśli pogoda pozwoli to i ja bym dziś chętnie podziałała w ogrodzie przycinając wrzosy np. Póki co mam na głowie obiadek do zrobienia, bo dziś moja kolej.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

U mnie pogoda spowodowała, że spędziłam dzień bezproduktywnie. Dzisiaj też zimno i pochmurno, wieje wiatr.
Jeśli chodzi o studia, to raczej poszukam czegoś w zawodzie, może mi się przyda, a przyjemności pozostawię na później-na Uniwersytet Trzeciego Wieku :D
Moja wiosna o wiele mniej zaawansowana, wczoraj przez cały dzień było tylko +3. Niby na plusie, ale na podwórku nieprzyjemnie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witam niedzielnie, mgliście, przy Mai w ogrodzie i dużym kubku kawy :wit

Ewo, u nas nieco cieplej niż u Ciebie, ale dnie bywają różne - od nieprzyjemnych, po cudowne... staram się nie pracować, narażając się na przeziębienie. Dziś w zapowiedziach słońce i 10st, ale jak to będzie, zobaczymy :)
Ja na Uniwersytet Trzeciego Wieku też się wybieram! :lol:
Bogusiu, na razie nie mam konkretnych planów... jeśli pogoda dopisze, poproszę M. o rozrobienie Miedzianu i prysnę... raczej więcej chciałabym zrobić jutro. U mnie wrzosy już przycięte - nie powiem, żebym przepadała za tą czynnością.
Co będzie na obiad? U mnie jest jeszcze kociołek :)
Aguś, coś pogoda nie rozpieszcza lubelskiego, ale nie martw się, na pewno z dnia na dzień będzie cieplej... Deszczyk rzeczywiście potrzebny - u mnie też wczoraj pokropiło. Miłej niedzieli!
Gosiu, końca wiosennych prac nie widać, jednak fakt, że posuwamy się z nimi do przodu, daje dużą satysfakcję. Też zamierzam poodgarniać różane kopce! U mnie forsycje już mocno nabrzmiałe :)
Majutek, napracowałaś się! Na Śląsku pogoda dopisuje, trzeba wykorzystywać ją na działanie w ogrodzie. Miłego relaksu dziś!
Milenko, a ja VoP jakoś nie bardzo... w ubiegłym sezonie zerkałam jeszcze na Must be the Music. Póki wiosna jeszcze na dobre się nie rozkręciła, można coś wieczorem obejrzeć dla relaksu. Dobrej niedzieli!
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

U mnie nie ma zapowiedzi przyjemnej pogody, cały tydzień ma być deszczowy i pochmurny. Liczę na pomyłkę w prognozach :wink: Jednak pocieszające, że nawrotu zimy nie widać.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

A u mnie zapowiadają deszcze od środy i dlatego tak spieszyłam się z porządkami, by móc zrobić odpowiednio wcześnie oprysk. Udało się ;:138 Zostało mi rozgarnianie kopczyków, przycinanie róż i hortensji, no i nawożenie. Potem biorę się za warzywnik, a to już na spokojnie :D
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p

Post »

Aguś, na obiadek dziś tradycyjnie niedzielny rosołek, a na drugie dla nas moussaka, a dla dzieciaczków mielone z ziemniaczkami i buraczkami. Patrząc na to co za oknem, to chyba jeszcze kaczkę na jutro podszykuję, jutro może będzie słoneczniej to szybciej obiadek ogarnę i będę miała więcej czasu na ogródek.
Żabia Łąka
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Na południu pogoda dopisuje :heja Zapowiada się kolejny słoneczny dzień.
W ogóle zauważyłam, że w tym roku pogoda dla mojego rejonu jest łaskawa i oby tak zostało.
Obiad...nie myślę. Siedzę z maseczką na twarzy i pięknieję ;:170
Od jutra pięknieć będzie mój ogród, bo w końcu dojrzałam, aby wziąć się do roboty. Miłego ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
-Piotr-
200p
200p
Od: 2 mar 2014, o 10:33

Post »

Na zachodzie również piękna pogoda, i pierwszy dzisiejszego dnia obchód po ogrodzie zaliczony. Ja i moja małżonka już nie możemy się doczekać kiedy na dobre będzie można zacząć pracę w ogródku.
Pozdrawiam Piotr

Nasz kochany ogródek
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p

Post »

Właśnie wróciłam z przebieżki po lesie, trzeba trzymać niezłe tempo żeby nie zmarznąć. Kurczaki, dlaczego u nas nie ma słonka, wszystko przez ten wyż znad Rosji.
Żabia Łąka
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”