Zakupy imponujące .Oj będzie się działo .
Pytałaś u mnie o ciemierniki .Nie tylko zimują w gruncie ,a nawet kwitną w zimie .Nie lubią tylko dzielenia i przesadzania ,ale świetnie same się rozsiewają .

! Chyba konieczna będzie pomoc. Oby tylko pogoda Ci dopisywała, bo mnie blokowała w działaniach przez trzy tygodnie. Dopiero teraz jest słonecznie i ciepło, więc będzie można bez przeszkód pracować w ogrodzie. Troszkę jeszcze cebulek zostało i sporo sadzonek do posadzenia w gruncie.
 ! Chyba konieczna będzie pomoc. Oby tylko pogoda Ci dopisywała, bo mnie blokowała w działaniach przez trzy tygodnie. Dopiero teraz jest słonecznie i ciepło, więc będzie można bez przeszkód pracować w ogrodzie. Troszkę jeszcze cebulek zostało i sporo sadzonek do posadzenia w gruncie.

-wiosna u Ciebie na całego,pięknie to wygląda
 -wiosna u Ciebie na całego,pięknie to wygląda  
  ma śliczne kwiaty-jak różyczna....ta różowa
  ma śliczne kwiaty-jak różyczna....ta różowa 

ale zaszalałaś z tymi zakupami
 ale zaszalałaś z tymi zakupami   

.Pochwalę się na 100%
 .Pochwalę się na 100%  Strasznie podobają mi się ciemierniki- mam zamiar nabyć większą ilości
 Strasznie podobają mi się ciemierniki- mam zamiar nabyć większą ilości   

Popróbuj!!!!
 Popróbuj!!!!

a na ogrodzie już wiosenka na całego u Ciebie
 a na ogrodzie już wiosenka na całego u Ciebie 

Alinko, przez pomyłkę zamieściłam drugi post na Twojej stronie
 Alinko, przez pomyłkę zamieściłam drugi post na Twojej stronie 

Ja muszę popryskać swoje hebe na grzyba i psianki na mszycę.
 Ja muszę popryskać swoje hebe na grzyba i psianki na mszycę.
 Piękne okazy BEGONII kupiłaś . Ja posadziłam bulwki ogrodowych zwisających - już kiełkują
 Piękne okazy BEGONII kupiłaś . Ja posadziłam bulwki ogrodowych zwisających - już kiełkują