Bardzo mi się podobają zdjęcia a niektóre piękne makro z taką małą głębia to co ja bardzo lubię miodas palce lizać

Ewuś słychac wesołe nutki w twoim głosie, chyba forumkowa terapia zdjęciowa przyniosła dobre efektyCynamon pisze:Elu, dzięki za cudne rozweselające i podnoszące na duchu kolory ... wszystkie kwiatki piękne, a niezapominajki przesłodkie ;) ... psisko królewskie !!! i wielka szkoda, że rasa, u nas tak mało rozpowszechniona.
Miła forumkowa koleżanko, Grażynko, jak tylko wytargam z ziemi karpę dla uciachania obiecanego kawałka dla Igi, równieżkogra pisze:Jak będziesz Elu kiedyś "redukować" kępę tych ślicznych irysków to proszę nie zapomnij o koleżance, która z chęcią zaopiekuje się jakąś malutką nadwyżką.![]()
Iguniu, ty już dawno podjęłaś odpowiedzialną decyzję o zapewnieniu domu swojemu goldenkowi, co oznacza około 15 lat troski o drugą istotę, z czego świetnie sobie zdaję sprawę. Nie namawiam Cię na zmianę upodobań. Napisałam o swojej ulubionej rasie tak przy okazji, bo temat akuratnio zszedł, że się tak wyrażę....he, he,......'na psy'....iga23 pisze:Elu, piękne i dostojne to Twoje psisko, ale pozostanę wierna goldenom.
Kwiatki cudne, chciałabym kiedyś robić takie zdjęcia jak TY.
Fajnie Jolu, że wpadłaś z wizytą, a już dawno Cię u mnie nie byłoJola i Marek pisze:O ludzie!!! Ela jakie Ty robisz jakościowo zdjęciaZresztą ujęcia też extra
![]()
Muszę przestudiować instrukcję aparatu to może się coś doszkolę
Aniu cieszę się, że znalazłaś dla mnie chwilkęLady-r pisze:Fakt te zdjęcia też powaliły mnie na kolana, a ja mam takiego leniaże nie chce mi się podszkolić. Czy to obrabiane w jakimś programie czy aparat takie robi?
Witaj larix w moim leśnym ogrodzielarix pisze:Elluu, jeszcze raz gratuluje pieknego ogrodu, urządzonego z dużym zmysłem estetycznym. Zgrabne połaczenie kamieni i drewna, które daje ogrodowi niepowtarzalny urok. Dodatkowo niezłe zdjęcia a przede wszystkim zyczliwe reakcje na wszstkie wpisy forumowiczów. Jeśli moge to mam pare pytań; czy nie myslałaś aby nawiązać stylem ogrodu do sosen i krajobrazu w którym mieszkasz? Sosny to kwaśna i lekka gleba a więc np. paprotka zwyczajna, jałowce, wrzosy. Fajne byłyby tez azalie jeśli je lubisz. Ciekaw jestem Twego zdania na temat wykorzystania korzeni starych ściętych drzew jako elementu dekoracyjnego w ogrodzie np. skalnym. Ten pomysł od dawna zaprząta mi głowę i mam już upatrzonych pare fajnych korzeni które wiosną przeniosę do ogrodu. Zima to dobry czas na robienie planów na wiosne i lato. Prawde mówiąc nie mogę się doczekać wiosny. Ciepło Cie pozdrawiam
iga23 pisze:Elu, Ty chyba bardzo kochasz te swoje 4 łapy??
Po tylu latach spędzonych razem trudno się nie przywiązac do istoty, która swą miłośc okazuje na każdym kroku i z którą można.....'pogadac'.....briard wszystko rozumie, a nawet odpowiada w psim języku.....każdy kto miał briarda wie, o czym piszę. Możecie nie wierzyc, ale ten pies po swojemu, głosem, reaguje na słowa....wygląda to z boku jak rozmowazanna pisze:Iga, zadałaś Eli pytanie retoryczne Tę miłość czuć w każdym słowie!
Witaj Grzesiu, fajnie, że wpadłeś z wizytą do mojego ogrodugrigori24 pisze:Elu trochę sobie pospacerowałem po Twoim pięknym ogrodzie roślinki super . szystko zrobione z gustem , gratuluje wspaniałego ogrodu. Bardzo mi się podobają zdjęcia a niektóre piękne makro z taką małą głębia to co ja bardzo lubię miodas palce lizać
No ładne cacko...., że tak słowami z 'Seksmisji' się wyrażę....kogra pisze:Eluś wielkie dzięki.![]()
Zobacz na te nowości na ten rok z liliami i liliowcami.
http://www.cebule.pl/index.php?s=1&cc=1&cp=175
Od dzisiaj można zamawiać.![]()
Elu wpadam do Ciebie częściej niż myślisz, ale nie zawsze zostawiam ślad...No, mam nadzieję, że w tym roku będzie u mnie na działce coś kolorowego co będzie nadawało sie do "zdjęciowania"Ellaa pisze:Fajnie Jolu, że wpadłaś z wizytą, a już dawno Cię u mnie nie byłoDzięki za superlatywy
![]()
Instrukcję warto przeczytac, ale nic nie zastąpi praktyki ;:228 Już niedługo nowy sezon, to i będziesz miała na czym trenowac
![]()
Jolu piękne to Twoje rękodzieło, a hafty....chylę czoła nad cierpliwością