Na parapecie. . .
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To podobnie jak i ja Basiu. Za każdym razem listek gnijebasga pisze:Ja ukorzeniałam bez folii,i na płasko,i w pionie i kicha!Ja nie mam nerwów na listki bo nic mi nie wychodzi.
Gdyby nie nasze kochane forumki i gotowe sadzoneczki musiałabym lecieć do sklepu, by jakiegoś się doczekać.
Agnieszko Twoje roślinki są przecudne i takie zadbane.
Masz rękę do kwiatów. Gratuluję
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Agnieszka_73
- 200p

- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo lubię patrzeć na nowe kwiatki, takie których wcześniej nie znałam.U Ciebie spodobała mi się kohleria z pięknym pomarańczowym kwiatkiem,kawa - myślałam zawsze ,że to tylko moja poranna znajoma, a tu proszę kawusia w doniczce !Piękna strelicja i śliczniutkie skrętniczki.Co się tyczy tych ostatnich , to chyba przyjdę do Ciebie Agnieszko na wiosnę trochę podziadować...

Śliczne masz kwiatuchy! Twój cissus mnie zauroczył po prostu, nigdy takiego nie widziałam. Grudnik gigant! mam nadzieję że mój maleńki kiedyś dorośnie do takich rozmiarów
Pilea słodziutka. No i oczywiście fiołeczki!
Wreszcie u ciebie porządnie sobie kawę obejrzałam, jakoś nie mogłam trafić na zdjęcie na którym dobrze by listki było widać a mam na nią polować
Pozdrawiam!
Wreszcie u ciebie porządnie sobie kawę obejrzałam, jakoś nie mogłam trafić na zdjęcie na którym dobrze by listki było widać a mam na nią polować
Pozdrawiam!
- Agnieszka_73
- 200p

- Agnieszka_73
- 200p

- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Agnieszka_73
- 200p

-
bogumila
- 1000p

- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko powiedz mi co mu zaszkodziło . Dostałam od Ciebie ładną sadzoneczkę aeschynantusa przyjęła się i nawet wypuściła dwa rozgałęzienia , dziś patrzę a na przyrostach wszystkie listki opadły

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki