Pozdróweczki cieplutkie Ulko.

. No i z takich nowości  : od poniedziałku wracam do pracy i......w przyszłym tygodniu  zacznę wysyłać,  to co obiecalam . Nasionka tykw muszą poczekać (ciągle się suszą) . Najpóźniej w poniedziałek napiszę jakie nasionka mogę wysłać....... Dziś i jutro to takie dni...... DNI  TYCH , KTÓRYCH JUŻ  Z NAMI NIE MA ....
 . No i z takich nowości  : od poniedziałku wracam do pracy i......w przyszłym tygodniu  zacznę wysyłać,  to co obiecalam . Nasionka tykw muszą poczekać (ciągle się suszą) . Najpóźniej w poniedziałek napiszę jakie nasionka mogę wysłać....... Dziś i jutro to takie dni...... DNI  TYCH , KTÓRYCH JUŻ  Z NAMI NIE MA .... 

dla Ciebie.
 dla Ciebie.

. Robisz z nich jakieś czary-mary
 . Robisz z nich jakieś czary-mary   ?
 ?

Tykwy wiszą teraz w Mysłowicach, a czary - mary ......zobaczymy jak całkiem się wysuszą!!!!
  Tykwy wiszą teraz w Mysłowicach, a czary - mary ......zobaczymy jak całkiem się wysuszą!!!! 

. No ale ja już zaczęłam odliczanie  - byle do 1-go marca  dotrwać
 . No ale ja już zaczęłam odliczanie  - byle do 1-go marca  dotrwać   
  Ponieważ to już  tak  na luzie , by nie zanudzić się zimą na siódmym piętrze w blokowisku - będę miała sporo czasu , by podpatrzeć  w Waszych ogrodach pomysły, cudności ... i zaplanować !!!
  Ponieważ to już  tak  na luzie , by nie zanudzić się zimą na siódmym piętrze w blokowisku - będę miała sporo czasu , by podpatrzeć  w Waszych ogrodach pomysły, cudności ... i zaplanować !!! . Pierwszy raz zrobiłam również (wg.Waszego przepisu ) marynatki po kaszubsku ! Pychotka !!!! Rodzinka zachwycona smakiem!!! Sąsiedzi cieszyli się również z mrożonych grzybków  (nie dowiedzą się nigdy, że moja zamrażarka  błagała o litość i o inne jeszcze mrożonki). Suszonych grzybków mam sporo i również chętnie się podzielę jeśli ktoś potrzebuje.  Nasionek tykw  (8 tykw ma się dobrze i nie przewiduję już ubytku ) starczy  dla chętnych!!!!
 . Pierwszy raz zrobiłam również (wg.Waszego przepisu ) marynatki po kaszubsku ! Pychotka !!!! Rodzinka zachwycona smakiem!!! Sąsiedzi cieszyli się również z mrożonych grzybków  (nie dowiedzą się nigdy, że moja zamrażarka  błagała o litość i o inne jeszcze mrożonki). Suszonych grzybków mam sporo i również chętnie się podzielę jeśli ktoś potrzebuje.  Nasionek tykw  (8 tykw ma się dobrze i nie przewiduję już ubytku ) starczy  dla chętnych!!!! 

Tych póżno jesiennych nie potrafię z laptoopa przerzucić na domowy, a pomoc  ciągle zwleka z przyjazdem
  Tych póżno jesiennych nie potrafię z laptoopa przerzucić na domowy, a pomoc  ciągle zwleka z przyjazdem   A zdjeć z ostatniego weekendu nie robiłam...Nie było warto oglądać  zmarzluchów .....
  A zdjeć z ostatniego weekendu nie robiłam...Nie było warto oglądać  zmarzluchów .....