Ogródek AGNESS cz.2
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hee, też mam czerwonego rojnika tylko, że mój przy Twoim to blady jak ściana, czym Ty go nawozisz

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś dzięki
niedługo i z Twojego ogródka zrobi się pięknie zarośnięta dżungla
Takie ilości roślinek, które zasadziłaś w mig się rozrosną
Moniko witam w moim ogródku i dziękuję za miłe słowa
Hosty niestety muszę podzielic, chociaż strasznie mi się nie chce
ale już tak się rozrosły, że zagłuszają inne rośliny
ta kępa pod bzem zaczyna zagrażac moim różom, tak więc, chcę czy nie wiosną podział
A co do ślimaków, oczywiście są, ale na szczęście w takich ilościach, że nie zagrażają moim hostom, ani innym roślinkom, całe szczęście, że raczej nie spotykam tych wstrętnych bezmuszlowych golasów
Mariuszu, wstyd się przyznac, ale ja jestem wybitnie skąpa dla moich roślinek z nawozami
Jedynie róże , rh i azalię nawożę
Mój trawnik, co jest karygodne, nawet nie wie o to nawóz. Muszę się poprawic
Moniś, Kochanie bardzo Ci dziękuję, teraz jest troszkę smutno , ale niedługo zakwitną róże i lilie i będzie kolorowiusio- tak jak kocham

Moniko witam w moim ogródku i dziękuję za miłe słowa

Mariuszu, wstyd się przyznac, ale ja jestem wybitnie skąpa dla moich roślinek z nawozami

Moniś, Kochanie bardzo Ci dziękuję, teraz jest troszkę smutno , ale niedługo zakwitną róże i lilie i będzie kolorowiusio- tak jak kocham

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marcinie bardzo dziękuję
Marzy mi się jeszcze kilka gatunków host, bo są na prawdę pięknymi i niekłopotliwymi roślinkami
Joluś dziękuję, bardzo się cieszę, że podoba Ci się
Tam pomiędzy hostami widac sasanki z pierzaczkami nasion, niestety dziś już ich nie ma- grad większośc z nich zbił
całe szczęście, że wcześniej udało mi się zebrac choc trochę nasionek, które wcześniej dojrzały
Marysiu bardzo dziękuję
hosty to faktycznie niezawodne roślinki i bardzo zdobią ogród w czasie kiedy jest przestój z kolorkami 

Joluś dziękuję, bardzo się cieszę, że podoba Ci się

Marysiu bardzo dziękuję

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam Aguś z rewizytą w piękny słoneczny poranek. Zdęcia piękne, ogród piękny, co ja będę się powtarzać za innymi. Miłego dnia życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki