Zapraszam Jadzia1 /cz.1/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu-czy ja sie załapie na pączuszka?. kochana milego dnia zycze i dziękuje za odwiedzinki.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu kto u Ciebie zjada te wszystkie pyszności :?:
bo po Twojej figurze sądzę że to nie Ty.
buziaki na resztę dniaObrazek

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Witaj Jadziu! Dziękuję za odwiedziny. Wpadałam na forum na chwilkę, między jedna praca a drugą. Ale jak się hulalo, to teraz trzeba popracować.
Teraz jade na działkę, a po powrocie zamierzam upiec ciasto ze śliwkami. Czekałam na to prawie rok ;:8
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

Witaj Jadziu...tym razem z herbatką wpadam :D Obrazek

i czycham na tego pączusia :wink:
nad morzem ,Pani która wynajmowała nam pokoje zawsze rano na śniadanko podawała świeżutkie ciasto....i od razu myślałam o Tobie :D
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

a ja dziś po raz trzeci gotowałam ciasto w/g Marty i niestety znowu się przypaliło :cry: :cry:

jutro upiekę placki z jabłkami :lol:
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

Tess ty dzisiaj już nic nie piecz :lol: całuski
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witam kochane kuliżnki :lol: :lol:
Juka podała herbatkę to ja bardzo proszę takie niby pączusie .Moja córcia mówi że to jest zapach który jej kojarzy się z dzieciństwem ,bo jak dzieciaczki były małe to bardzo często robiłam na śniadanie takie niespodzianki :lol:
Tylko nie pijcie nalewki bo z tego roku :lol: Obrazek

*ogis1*dziękuję ,że przyszłaś do mojego ogrodu .Witam serdecznie Ciebie kochanie i Twojego męża proszę czuj się jak u siebie w ogrodzie .Prawda ,że to dobry pomysł z tymi dwoma kantami :lol:
*Martuniu * dziękuję ,że nie zapomniałaś o mnie i zajrzałaś Obrazek
*Ewik* jesteś kochana ,że przyjęłaś gości podczas mojej nie obecności .Ewuniu obiecałam Ci ciasto drożdżowe ale nie miałam czasu więc pomyślałam ,że może chętnie zjesz niby pączusie
Ja jutro jadę do Warszawy ,wyjeżdża mama mojej szefowej i zostajemy sami :lol: .Więc miałam trochę pracy ,chciałam jak najwięcej oddać z ogrodu i musiałam to pozbierać .A Tobie nie chciałam zawracać głowy abyś mi pomogła :lol:
*giguś *dziękuję za buziaki Obrazek jesteś kochana
*Gabrysiu * więc proszę spakować swojego męża kupić bilet do Ełku a my go odbierzemy i przywieziemy do siebie Obrazek
*Jola * witaj w moich skromnych progach Obrazek
Kochanie taki co to zna się na sprawach technicznych też się przyda w spółce Obrazek więc proszę podobnie jak u Gabrysi pakować rzeczy mena i na Mazury Obrazek
*Haniu * ja kiedyś miałam swój interes i wiesz co nigdy więcej .Nie umieliśmy mówić ludziom
NIE a ,że był to sklep z materiałami budowlanymi więc biorących na tak zwany zeszyt było mnóstwo ,nie chcę pisać ile straciłam .Dla tego jak się nadarzyła okazja ,że mogliśmy tutaj przyjść do pracy to ani chwili nie było zastanowienia .Kochanie dziękuję za odwiedzinki
Obrazek
*Ewik* My tam jeździmy raz w miesiącu od 2 lat i ja nie mogę się przyzwyczaić ,że tam tyle tych bid czeka na ludzi .Nigdy nie wychodzę z samochodu ,ale słyszę jak szczekają ,a te najmniejsze skomlą .Zbyszek też zawsze przeżywa te wizyty ,no ale musi być ktoś odważny
*lisko*słoneczko Ja tych ciach nie jem są inni od jedzenia .My prowadzimy otwarty dom więc gości troszeczkę przyjmuję Obrazek z czego bardzo się cieszę .A oni wszyscy domagają się ciacha ,dziś musiałam odwołać wizytę naszych dwóch znajomych ks ,z powodu mojego jutrzejszego wyjazdu .Ale mają przyjechać w sobotę
*Danusiu * witaj kochana oczywiście ,że nie ja Obrazek dziękuję ,że byłaś
*Dorotko* nie przemęczaj się kochana w tej pracyObrazekKochanie myślę ,że kawałeczek tego ciacha dostaniemy
*Juciu* dziękuję Ci kochana za herbatkę pychota .Bardzo mi miło ,że czasami pomyślałaś o mnie nad morzem kochana jesteś Obrazek
*Tessko *nie znam tego przepisu ,ale jak chcesz to poszukam bo gdzieś mam takowy ,kiedyś robiłam takie ciacho .ale pożyczyłam komuś foremkę i do dziś nie dostałam z powrotem ,a nie widzę u nas w sklepie aby sobie kupić
Ale na tworzyłam Obrazek
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

OOOOOOOOOOOOOo nie jakie pyszności. Ile litrów wyszło Ci nalewki- to wisniowa Jadziu???
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochanie to z czerwonej i czarnej porzeczki ,ale jeszcze nie skończona :lol: więc dla tego nie pozwoliłam pić Obrazek
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Ja jednak skosztuję, czy dobre...

;:8 Dobre :P
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu, czy zostały ci jeszcze jakieś pączusie, padam dzisiaj na pyszczek, ale robota na działca skończona mamy przybudówkę, i nie mam siły na robienie kolacji. Pozdrowienia od mamuni i całej rodzinki.
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko ciesze się ,że Ci smakowały :lol:
Joasiu Dla Ciebie i Twojej całej rodzinki zawsze u mnie są pyszności częstuj się kochana .
Myślę ,że Ty wiesz ,że nie możesz sie przemęczać i szefowa oczywiście musi na siebie uważać ,bo kto Ci pomoże przy maleństwie .No i do roboty zostaje mąż :lol: Obrazek
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

To ja Ci, Kochana najpiękniejszego kwiatka poślę :lol:
Obrazek
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Jadzieńko u Ciebie jak zwykle pysznie,no i dzięki Tobie w piątek muszę zrobić pączki....bo tak się na nie napatrzyłam ,że autentycznie ślinianki wzmorzyły swoją prace i ślina skapuje na klawiaturę...... ;:13
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Jadziu wpadłam życzyć Ci dobrej nocy, ja się już
kładę miałam niespodziewanych gości 3 dorosłe
i 4 dzieci, po pracy szybko piekłam placek ze śliwkami