Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jadziu! Dziękuję za odwiedziny. Wpadałam na forum na chwilkę, między jedna praca a drugą. Ale jak się hulalo, to teraz trzeba popracować.
Teraz jade na działkę, a po powrocie zamierzam upiec ciasto ze śliwkami. Czekałam na to prawie rok ;:8
Pozdrawiam Dorota
Teraz jade na działkę, a po powrocie zamierzam upiec ciasto ze śliwkami. Czekałam na to prawie rok ;:8
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Witam kochane kuliżnki
Juka podała herbatkę to ja bardzo proszę takie niby pączusie .Moja córcia mówi że to jest zapach który jej kojarzy się z dzieciństwem ,bo jak dzieciaczki były małe to bardzo często robiłam na śniadanie takie niespodzianki
Tylko nie pijcie nalewki bo z tego roku

*ogis1*dziękuję ,że przyszłaś do mojego ogrodu .Witam serdecznie Ciebie kochanie i Twojego męża proszę czuj się jak u siebie w ogrodzie .Prawda ,że to dobry pomysł z tymi dwoma kantami
*Martuniu * dziękuję ,że nie zapomniałaś o mnie i zajrzałaś
*Ewik* jesteś kochana ,że przyjęłaś gości podczas mojej nie obecności .Ewuniu obiecałam Ci ciasto drożdżowe ale nie miałam czasu więc pomyślałam ,że może chętnie zjesz niby pączusie
Ja jutro jadę do Warszawy ,wyjeżdża mama mojej szefowej i zostajemy sami
.Więc miałam trochę pracy ,chciałam jak najwięcej oddać z ogrodu i musiałam to pozbierać .A Tobie nie chciałam zawracać głowy abyś mi pomogła
*giguś *dziękuję za buziaki
jesteś kochana
*Gabrysiu * więc proszę spakować swojego męża kupić bilet do Ełku a my go odbierzemy i przywieziemy do siebie
*Jola * witaj w moich skromnych progach
Kochanie taki co to zna się na sprawach technicznych też się przyda w spółce
więc proszę podobnie jak u Gabrysi pakować rzeczy mena i na Mazury 
*Haniu * ja kiedyś miałam swój interes i wiesz co nigdy więcej .Nie umieliśmy mówić ludziom
NIE a ,że był to sklep z materiałami budowlanymi więc biorących na tak zwany zeszyt było mnóstwo ,nie chcę pisać ile straciłam .Dla tego jak się nadarzyła okazja ,że mogliśmy tutaj przyjść do pracy to ani chwili nie było zastanowienia .Kochanie dziękuję za odwiedzinki

*Ewik* My tam jeździmy raz w miesiącu od 2 lat i ja nie mogę się przyzwyczaić ,że tam tyle tych bid czeka na ludzi .Nigdy nie wychodzę z samochodu ,ale słyszę jak szczekają ,a te najmniejsze skomlą .Zbyszek też zawsze przeżywa te wizyty ,no ale musi być ktoś odważny
*lisko*słoneczko Ja tych ciach nie jem są inni od jedzenia .My prowadzimy otwarty dom więc gości troszeczkę przyjmuję
z czego bardzo się cieszę .A oni wszyscy domagają się ciacha ,dziś musiałam odwołać wizytę naszych dwóch znajomych ks ,z powodu mojego jutrzejszego wyjazdu .Ale mają przyjechać w sobotę
*Danusiu * witaj kochana oczywiście ,że nie ja
dziękuję ,że byłaś
*Dorotko* nie przemęczaj się kochana w tej pracy
Kochanie myślę ,że kawałeczek tego ciacha dostaniemy
*Juciu* dziękuję Ci kochana za herbatkę pychota .Bardzo mi miło ,że czasami pomyślałaś o mnie nad morzem kochana jesteś
*Tessko *nie znam tego przepisu ,ale jak chcesz to poszukam bo gdzieś mam takowy ,kiedyś robiłam takie ciacho .ale pożyczyłam komuś foremkę i do dziś nie dostałam z powrotem ,a nie widzę u nas w sklepie aby sobie kupić
Ale na tworzyłam
Juka podała herbatkę to ja bardzo proszę takie niby pączusie .Moja córcia mówi że to jest zapach który jej kojarzy się z dzieciństwem ,bo jak dzieciaczki były małe to bardzo często robiłam na śniadanie takie niespodzianki
Tylko nie pijcie nalewki bo z tego roku

*ogis1*dziękuję ,że przyszłaś do mojego ogrodu .Witam serdecznie Ciebie kochanie i Twojego męża proszę czuj się jak u siebie w ogrodzie .Prawda ,że to dobry pomysł z tymi dwoma kantami
*Martuniu * dziękuję ,że nie zapomniałaś o mnie i zajrzałaś

*Ewik* jesteś kochana ,że przyjęłaś gości podczas mojej nie obecności .Ewuniu obiecałam Ci ciasto drożdżowe ale nie miałam czasu więc pomyślałam ,że może chętnie zjesz niby pączusie
Ja jutro jadę do Warszawy ,wyjeżdża mama mojej szefowej i zostajemy sami
*giguś *dziękuję za buziaki
jesteś kochana *Gabrysiu * więc proszę spakować swojego męża kupić bilet do Ełku a my go odbierzemy i przywieziemy do siebie

*Jola * witaj w moich skromnych progach

Kochanie taki co to zna się na sprawach technicznych też się przyda w spółce
więc proszę podobnie jak u Gabrysi pakować rzeczy mena i na Mazury 
*Haniu * ja kiedyś miałam swój interes i wiesz co nigdy więcej .Nie umieliśmy mówić ludziom
NIE a ,że był to sklep z materiałami budowlanymi więc biorących na tak zwany zeszyt było mnóstwo ,nie chcę pisać ile straciłam .Dla tego jak się nadarzyła okazja ,że mogliśmy tutaj przyjść do pracy to ani chwili nie było zastanowienia .Kochanie dziękuję za odwiedzinki

*Ewik* My tam jeździmy raz w miesiącu od 2 lat i ja nie mogę się przyzwyczaić ,że tam tyle tych bid czeka na ludzi .Nigdy nie wychodzę z samochodu ,ale słyszę jak szczekają ,a te najmniejsze skomlą .Zbyszek też zawsze przeżywa te wizyty ,no ale musi być ktoś odważny
*lisko*słoneczko Ja tych ciach nie jem są inni od jedzenia .My prowadzimy otwarty dom więc gości troszeczkę przyjmuję
z czego bardzo się cieszę .A oni wszyscy domagają się ciacha ,dziś musiałam odwołać wizytę naszych dwóch znajomych ks ,z powodu mojego jutrzejszego wyjazdu .Ale mają przyjechać w sobotę *Danusiu * witaj kochana oczywiście ,że nie ja
dziękuję ,że byłaś *Dorotko* nie przemęczaj się kochana w tej pracy
Kochanie myślę ,że kawałeczek tego ciacha dostaniemy *Juciu* dziękuję Ci kochana za herbatkę pychota .Bardzo mi miło ,że czasami pomyślałaś o mnie nad morzem kochana jesteś

*Tessko *nie znam tego przepisu ,ale jak chcesz to poszukam bo gdzieś mam takowy ,kiedyś robiłam takie ciacho .ale pożyczyłam komuś foremkę i do dziś nie dostałam z powrotem ,a nie widzę u nas w sklepie aby sobie kupić
Ale na tworzyłam

Witaj Jadziu, czy zostały ci jeszcze jakieś pączusie, padam dzisiaj na pyszczek, ale robota na działca skończona mamy przybudówkę, i nie mam siły na robienie kolacji. Pozdrowienia od mamuni i całej rodzinki.
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48