Pati -
Dorotko -
Kingo -
Natalko -
Olu -
Jadziu -
Alinko -
Justynko -
Tereniu
Witam Was przy okazji Waszych kolejnych przesympatycznych odwiedzin w moim wątku
Przy tej też okazji należą się Wam podziękowania za milutkie słowa zawarte w Waszych postach
Pozdrawiam Was Wszystkie wraz z pozostałymi Forumowiczami i Gośćmi
Pati - Te konewki nie nadają się raczej na osłonki bo nie sposób włożyć do nich małą nawet doniczkę z roślinką bo przeszkadza
jej uszko.
Kingo - A czy nawozisz swojego fikusa tricolora?
Olu - Moje sępolie-żółta i różowa mają może dwa,trzy lata ale ta czerwona jest najmłodsza bo tegoroczna przywieziona z Kołobrzegu
i jak się okazuje-rekordzistka w kwitnieniu ale zauważyłem,że nawożenie też swoje robi
Jadziu - Wiesz Jadziu chyba nie tak do końca jest u mnie z tym darem do roślin,bo mam i sukcesy i niepowodzenia.
Alinko - Z avokada chyba nic nie będzie bo jak się okazuje jego owoce wraz z pestkami są sterylizowane
Justynko - Miłe to co piszesz ale apropos zdjęć ostatnio spotkałem się z krytyką.Jak więc widzisz nie każdy podziela Twoje zdanie.
Tobie natomiast bardzo dziękuję za uznanie
Tereniu - Rzucam wszystko by dziś pokazać Wam to co mam i chyba Was zaskoczę ale nie zamierzam otwierać kolejnego wątku
Na początek jedno ze wspomnień minionego lata a mianowicie kolarz-kwietnik z Kołobrzegu w dwóch odsłonach:
1.wyskubany z rozchodników przez turystów i wczasowiczów
2.z nowo posadzonymi rozchodnikami.
Po lewej kolarz wyskubany-po prawej z na nowo posadzonymi rozchodnikami.
Zastanawiałem się czemu jedni i drudzy aż tak się znęcają nad tym co cieszy oko i zdobi miasto-czyżby każdy wyskubany rozchodnik traktują jako pamiątkę czy też brakuje im go w ich skalniaku???
Będąc kilkakrotnie na zakupach w I...kilkakrotnie przechodziłem obok stoiska z roślinkami i pewnego dnia nie mogąc się oprzeć jednej z nich
kupiłem i przywiozłem do domu ale tylko po to by ozdobić nieco jeden z parapetów ale jak się nazywa nie wiem i liczę więc na Waszą pomoc?
Życzę miłych wrażeń i zapraszam Wszystkich do kolejnych odwiedzin i pozdrawiam