WITAM ZNÓW WIECZOROWO . Jak piszę najpierw u mnie nie nadążam do Was i tak w kółko . Byłam rano w ogródku zrobiłam parę zdjęć ,ale dopiero teraz je wklikam .W tej chwili sobie padzy a na ogródku tak mokro jutro znowu będzie ślimaczejąca sie uczta dla oka

. Biedne róże dostaną znowu plam i koło się zamyka ,żeby chociaż 1 mogła w normalnych warunkach zakwitnąć i przekwitnąć ,ale nie zawsze coś . Byłam dziś u brata na działce ,ale szkoda ,że nie wzięłam aparatu ze soba . Przywlokłam znowu 2 patyczki chyba Falstaff a druga oranż zmieniający się w róż a płatki ma powygryzane ślicznie wygląda ta róża . Niestety nie wie kim one sa

.
IRENKO tyle liliowców i lilii jeszcze nie zakwitło to dopiero początek . Nie narzekaj u Ciebie zawsze pięknie i kolorowo
BASIA ,ale u mnie nie ma takiego przybytku

jedną intensywnie pachnąca i kwitnąca tylko 1 zostawię i posadzę na honorowym miejscu ,ale ta wyjątkowo mi nie pasi gdyby była bardziej intensywna w kolorze to może . Klamka zapadła
BASIU teraz wszystko już wiesz o kogo chodzi . To jest ta moja z avatarka
KRYSIU a u mnie znów leje i szlag mnie trafia jak zasilisz roślinki to znowu deszcze to wypłukają i tak w kółko . Nie można nawet porządnie pohakac ,bo cała ziemia z deszczem popłynie
IDUŚ mały ,ale ho ho

wiesz jak to mówia ,że ogrody są gumowe . Mnie 5 róż padło po zimie
HALINKO poślę Ci deszcz ,a Ty wyslij nam słonko . Po południu zrobiło się tak zimno to nie lato tylko jesien a teraz znowu leje . Jestem wściekła nawet pomidory i ogóki nie wyrosną a potem słonce wszystko sparzy i będzie finito
HANIU beznadzieja i zimnica dobrze ,że chociaż rano zdążyłam zrobić parę zdjęć gdyż było piękne słonko
MONIU własnie u mnie to samo płakać się chce i kiedy mam posiedziec na tarasie jak bez przerwy brzydka pogoda .
BASIU nareszcie się pokazałaś . Z propozycji już się ciesze i zapraszam . Niestety u mnie non stop trwa walka z nimi
ANIU do jesieni jeszcze daleko
A teraz obiecane fotki i spadam w objęcia Morfeusza

to mój strażnik

a to jego kompani

piękna Gloria

moja wychodowana

piękne bratki Rococo

żylistek nie chce pokazać swoich kwiatów

generał de Gaule

wiesiołki

na razie NN

i w pełnym rozkwicie Kristalperle