Wprost zachwycające widoki nam przedstawiasz , chyba wpadnę w jakąś chorobe .......bardzo mi sie u Ciebie podoba
Dala- mój piękny ogród cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aż chciałoby się usiąść przy tym stoliczku i wypić kawkę a oczy nasycić pięknym widokiem.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Dala!Jeden z najladniejszych ogrodow .ktore zobaczyłam na forum.Brawa za sta re drzewa owocowe i konsekwencję w zastosowanym kolorze zieleni na drzwiach itd.pokaz blizej detale tj stolik i chyba rzezbę czy tez fontannę.Ziemie widać,że masz przepyszną
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dala, pokazałaś śliczny ogród.
Wszystko nastraja tak romantycznie aż chce się tam być.
Wstąpię czasem na kawkę do kącika śródziemnomorskiego
, bo ja raczej do ciepłolubnych należę.
Do zobaczyska
Wszystko nastraja tak romantycznie aż chce się tam być.
Wstąpię czasem na kawkę do kącika śródziemnomorskiego
Do zobaczyska
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
-
x-d-a
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Nie będę oryginalna i przyłączę się do huru. Ogród bajkowo-romantyczny. Dobrze, że nie słuchałaś doradców, którzy doradzali Ci byś wycięła stare drzewa. Jest miejsce na wypoczynek i w cieniu i na słońcu. I wokół kwiaty, kwiaty i kwiaty. Ach, te róże, hosty i liliowce. 
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Dalo ja po prostu jestem oczarowana Twoim ogrodem ,aż dech zapiera
Już sobie pare rzeczy zgapiłam i opisałam w notesiku .Ogród masz piękny ,zaczarowany i zdradz proszę co robisz,że masz tak bujne rośliny i powiedz czy tylko zajmujesz sie ogrodem ,czy pracujesz gdzieś zawodowo,jeżeli to nie tajemnica .Jeszcze raz muszę to napisać OGRÓD CUDOWNY

-
x-d-a
Halinko, Bożenko, Krysko, Ido, dzięki wielkie za wizytę w moim ogrodzie i miłe słowa. Wierzcie mi, jeszcze 5 lat temu mieszkałam w mieście i nie miałam pojęcia o roślinkach i ogrodnictwie. Od czasu, kiedy mam ogród złapałam bakcyla i kwiaty i wszelkie inne roślinki stały się moją wielką pasją. Nie ukrywam, że do sprawy podeszłam metodycznie i dużo się dokształcam, również nasze forum jest dla mnie kopalnią wiedzy. Od zeszłego roku nie pracuję już zawodowo i na pewno mam więcej czasu, który mogę poświęcić na pracę w ogródku. Zresztą uwielbiam to i robię z wielka przyjemnością, choc czasami plecy mnie bolą, a o stanie moich dłoni nie wspomnę...
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj, pytałaś o sposób na kreta, za jakiś czas powiem czy skuteczny. Kupiłam na allegro odstraszacz, ale wkopałam dopiero w sobotę. Na wyniki trzeba poczekać, na razie ryje za działką, bo w koło same pola , ale jak się nie pokaże w czasie miesiąca to mogę mówić o skuteczności.Będę nudna i powtórzę- ogród - CUDO.