Dala- mój piękny ogród cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Dala takiego pięknego ogrodu jak twój to jeszcze nie widziałam. Każdy szczegół dopracowany , przemyślany. I Ty tak wszystko sama??
Wprost zachwycające widoki nam przedstawiasz , chyba wpadnę w jakąś chorobe .......bardzo mi sie u Ciebie podoba :) :) :) :)
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

W te nasze okna to chyba jednak puka wiosna, bo tę melancholię i deszcz jesienny (zimowy) to chyba jednak już pożegnamy :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aż chciałoby się usiąść przy tym stoliczku i wypić kawkę a oczy nasycić pięknym widokiem.
Grażyna.
kogro-linki
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Dala!Jeden z najladniejszych ogrodow .ktore zobaczyłam na forum.Brawa za sta re drzewa owocowe i konsekwencję w zastosowanym kolorze zieleni na drzwiach itd.pokaz blizej detale tj stolik i chyba rzezbę czy tez fontannę.Ziemie widać,że masz przepyszną
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Dala masz bardzo piękny ogrod chciałaby usiąść przy twoim tak pięknym stoliku przy kawce, ajednocześnie zapraszqam do mnie.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Witaj Dala, pokazałaś śliczny ogród.
Wszystko nastraja tak romantycznie aż chce się tam być. :)
Wstąpię czasem na kawkę do kącika śródziemnomorskiego :), bo ja raczej do ciepłolubnych należę.
Do zobaczyska :)
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
x-d-a

Post »

Halinko, na pewno do ciebie zajrzę, a na kawkę serdecznie zapraszam, jak tylko zrobi się cieplej. A tymczasem, żeby umilić nam wszystkim oczekiwanie na wiosnę, kilka kwiatków z mojego ogrodu. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Dala masz tak ślicznie,że dech zapiera,bardzo gustowny i zadbany ogród.Róże okrywowe bajkowe :shock: ,cudnie,cudnie :D ,bardzo mi się podoba ten gąszcz ,pięknie skomponowane nasadzenia roślin,gratuluje poczucia smaku :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Witaj Dalia.....masz cudne zwierzaczki,maltańczyk śliczniutki, yorczek też mi się podoba,też bym chciała by moja Daisy dożyła takiego wieku,a .....ogrodem jestem wprost o...cza..ro...wa...na,kącik rekreacyjny klimatyczny....,ładny :D
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Nie będę oryginalna i przyłączę się do huru. Ogród bajkowo-romantyczny. Dobrze, że nie słuchałaś doradców, którzy doradzali Ci byś wycięła stare drzewa. Jest miejsce na wypoczynek i w cieniu i na słońcu. I wokół kwiaty, kwiaty i kwiaty. Ach, te róże, hosty i liliowce. :shock:
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Dalo ja po prostu jestem oczarowana Twoim ogrodem ,aż dech zapiera :shock: :!: :!: :!: Już sobie pare rzeczy zgapiłam i opisałam w notesiku .Ogród masz piękny ,zaczarowany i zdradz proszę co robisz,że masz tak bujne rośliny i powiedz czy tylko zajmujesz sie ogrodem ,czy pracujesz gdzieś zawodowo,jeżeli to nie tajemnica .Jeszcze raz muszę to napisać OGRÓD CUDOWNY :!: :!: :!:
x-d-a

Post »

Halinko, Bożenko, Krysko, Ido, dzięki wielkie za wizytę w moim ogrodzie i miłe słowa. Wierzcie mi, jeszcze 5 lat temu mieszkałam w mieście i nie miałam pojęcia o roślinkach i ogrodnictwie. Od czasu, kiedy mam ogród złapałam bakcyla i kwiaty i wszelkie inne roślinki stały się moją wielką pasją. Nie ukrywam, że do sprawy podeszłam metodycznie i dużo się dokształcam, również nasze forum jest dla mnie kopalnią wiedzy. Od zeszłego roku nie pracuję już zawodowo i na pewno mam więcej czasu, który mogę poświęcić na pracę w ogródku. Zresztą uwielbiam to i robię z wielka przyjemnością, choc czasami plecy mnie bolą, a o stanie moich dłoni nie wspomnę...
x-d-a

Post »

I jeszcze kilka widoczków z mojego ogrodu: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Dala to znowu ja piękne zdjęcia z lata dobrze się ogląda bo teraz ogród dość smutny.
Naprawdę fajnie posiedzieć w ogrodzie latem ,wypić kawkę
Genia
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj, pytałaś o sposób na kreta, za jakiś czas powiem czy skuteczny. Kupiłam na allegro odstraszacz, ale wkopałam dopiero w sobotę. Na wyniki trzeba poczekać, na razie ryje za działką, bo w koło same pola , ale jak się nie pokaże w czasie miesiąca to mogę mówić o skuteczności.Będę nudna i powtórzę- ogród - CUDO.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”