Dala takiego pięknego ogrodu jak twój to jeszcze nie widziałam. Każdy szczegół dopracowany , przemyślany. I Ty tak wszystko sama??
Wprost zachwycające widoki nam przedstawiasz , chyba wpadnę w jakąś chorobe .......bardzo mi sie u Ciebie podoba
Dala!Jeden z najladniejszych ogrodow .ktore zobaczyłam na forum.Brawa za sta re drzewa owocowe i konsekwencję w zastosowanym kolorze zieleni na drzwiach itd.pokaz blizej detale tj stolik i chyba rzezbę czy tez fontannę.Ziemie widać,że masz przepyszną
Witaj Dala, pokazałaś śliczny ogród.
Wszystko nastraja tak romantycznie aż chce się tam być.
Wstąpię czasem na kawkę do kącika śródziemnomorskiego , bo ja raczej do ciepłolubnych należę.
Do zobaczyska
Halinko, na pewno do ciebie zajrzę, a na kawkę serdecznie zapraszam, jak tylko zrobi się cieplej. A tymczasem, żeby umilić nam wszystkim oczekiwanie na wiosnę, kilka kwiatków z mojego ogrodu.
Dala masz tak ślicznie,że dech zapiera,bardzo gustowny i zadbany ogród.Róże okrywowe bajkowe ,cudnie,cudnie ,bardzo mi się podoba ten gąszcz ,pięknie skomponowane nasadzenia roślin,gratuluje poczucia smaku
Witaj Dalia.....masz cudne zwierzaczki,maltańczyk śliczniutki, yorczek też mi się podoba,też bym chciała by moja Daisy dożyła takiego wieku,a .....ogrodem jestem wprost o...cza..ro...wa...na,kącik rekreacyjny klimatyczny....,ładny
Nie będę oryginalna i przyłączę się do huru. Ogród bajkowo-romantyczny. Dobrze, że nie słuchałaś doradców, którzy doradzali Ci byś wycięła stare drzewa. Jest miejsce na wypoczynek i w cieniu i na słońcu. I wokół kwiaty, kwiaty i kwiaty. Ach, te róże, hosty i liliowce.
Dalo ja po prostu jestem oczarowana Twoim ogrodem ,aż dech zapiera Już sobie pare rzeczy zgapiłam i opisałam w notesiku .Ogród masz piękny ,zaczarowany i zdradz proszę co robisz,że masz tak bujne rośliny i powiedz czy tylko zajmujesz sie ogrodem ,czy pracujesz gdzieś zawodowo,jeżeli to nie tajemnica .Jeszcze raz muszę to napisać OGRÓD CUDOWNY
Halinko, Bożenko, Krysko, Ido, dzięki wielkie za wizytę w moim ogrodzie i miłe słowa. Wierzcie mi, jeszcze 5 lat temu mieszkałam w mieście i nie miałam pojęcia o roślinkach i ogrodnictwie. Od czasu, kiedy mam ogród złapałam bakcyla i kwiaty i wszelkie inne roślinki stały się moją wielką pasją. Nie ukrywam, że do sprawy podeszłam metodycznie i dużo się dokształcam, również nasze forum jest dla mnie kopalnią wiedzy. Od zeszłego roku nie pracuję już zawodowo i na pewno mam więcej czasu, który mogę poświęcić na pracę w ogródku. Zresztą uwielbiam to i robię z wielka przyjemnością, choc czasami plecy mnie bolą, a o stanie moich dłoni nie wspomnę...
Witaj Dala to znowu ja piękne zdjęcia z lata dobrze się ogląda bo teraz ogród dość smutny.
Naprawdę fajnie posiedzieć w ogrodzie latem ,wypić kawkę
Genia
Witaj, pytałaś o sposób na kreta, za jakiś czas powiem czy skuteczny. Kupiłam na allegro odstraszacz, ale wkopałam dopiero w sobotę. Na wyniki trzeba poczekać, na razie ryje za działką, bo w koło same pola , ale jak się nie pokaże w czasie miesiąca to mogę mówić o skuteczności.Będę nudna i powtórzę- ogród - CUDO.