Powojniki już prawie mam te co chciałam-jeszcze 2 zostały...ale poluję na kloniki-i nie mogę dostac sadzonek(nie chcę nasion)
Moja działka - danutab cz.1
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To znowu ja-Danusia-zakupiłam powojniki tam gdzie Ty-powiedz-nie przesadziłaś ich? tak wcześniej wyczytałam tu-i jak się mają? a ja chcę do donic-jakie mam duże kupić...doradź....u sie napisałam jakie kupiłam.
Powojniki już prawie mam te co chciałam-jeszcze 2 zostały...ale poluję na kloniki-i nie mogę dostac sadzonek(nie chcę nasion)
- jadzia123
- 200p

- Od: 27 sie 2008, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Banalnie zabrzmi jak powiem, że pięknie jest u Ciebie. Ale u Ciebie JEST pięknie i ... tyle można powiedzeć. Byłam tu pierwszy raz, oglądałam zdjęcia od początku ( wszystkich postów nie czytałam bo dnia by mi zabrakło ) i stwierdzam, że długo jeszcze tak u mnie nie będzie. Nie mogę się uporać z haosem, który wraca do moich kwiatów niczym niechciany bumerang
Wszystko mi sie podoba a miejsca mało no i chyba stąd ten bajzel. Ale 6 stawiam Twojej ciemnoczerwonej azalii i oczywiście wisterii. Możesz puchnąć z dumy, masz pełne prawo!!!
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

boooskie
ale bym go wycmokała w ten nosek
prawdziwy model z niego
Danusiu, zakochałam się na zabój w Twojej wisterii, dwa tygodnie temu rozmawiałam z koleżankami, że chcę taką (tylko tą ciemniejszą odmianę) na filary od balkonu, potem z niej zrezygnowałam, bo tyle czekać aż zakwitnie...
ale teraz już wiem, że warto czekać, Twoja wygląda niesamowicie
i w ogóle tak masz pięknie, że jakbym tam przylazła na kawę do Ciebie, to by mnie wołami nie wyciągli....
- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.