Tomek i ogrod
jak to co ?Clematis,ale nazwy nie znam ,jest na pierwszych stronach na fotce z tamtego roku.
Dokładnie na pierwszej stronie jest na dwóch fotkach,kolor fioletowo -niebieski,tylko był na innej podporze ,teraz jest bardziej przy ziemi
muzyczka dla wszystkich kobiet:Darek Jankowski - Zabiorę Cie kliknij
Dokładnie na pierwszej stronie jest na dwóch fotkach,kolor fioletowo -niebieski,tylko był na innej podporze ,teraz jest bardziej przy ziemi
muzyczka dla wszystkich kobiet:Darek Jankowski - Zabiorę Cie kliknij
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wow - Tomku, dziękuję - bo chyba jestem jestem jedną z adresatek - też jestem kobietą ;:52
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- HannaCS
- 500p

- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A przy tym remoncie to niby lekkie rzeczy nosisz? juz ja to doskonale znam.
Dzis mi szwy lekarz zdejmowal i mowi: niech Pani jeszcze ze 2 tyg po schodach nie chodzi, a mnie o malo oczy z orbit nie wyskoczyły bo tydzien juz z trzeciego poziomu na mojej budowie ganiam z gruzem i innymi takimi...
olala zeby on wiedzial... ale wiem, że nie oszczędzasz się wcale mimo, że do mebli masz daleko
Dzis mi szwy lekarz zdejmowal i mowi: niech Pani jeszcze ze 2 tyg po schodach nie chodzi, a mnie o malo oczy z orbit nie wyskoczyły bo tydzien juz z trzeciego poziomu na mojej budowie ganiam z gruzem i innymi takimi...
olala zeby on wiedzial... ale wiem, że nie oszczędzasz się wcale mimo, że do mebli masz daleko