Wiesz ja mam jeszcze na parapetach luzy
Moje zielone nieszczęścia - anoli
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojeju,jak miło...
No papugi maja to do siebie,że dwa samce mogą życ w wielkiej przyjaźni,czochrac się,przytulac,troszkę amorzyc...gdyby to były dwie samice,to polałaby się krew...a tak...echhhh...a cos mi się wydawało,że Złotko za ładnie wybarwiona
No papugi maja to do siebie,że dwa samce mogą życ w wielkiej przyjaźni,czochrac się,przytulac,troszkę amorzyc...gdyby to były dwie samice,to polałaby się krew...a tak...echhhh...a cos mi się wydawało,że Złotko za ładnie wybarwiona
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Wypuszczać wypuszcza, ale mało w stosunkudo tego co gubi. Może wahania temperatury mają na niego zły wpływ. Liczę, że z wiosną się opanuje. Marzy mi się własny benek odpowiednio do mojego pomysłu formowany, ale mam cięcia budżetowe
Pyszności cóż w lodówce mrozi się tiramisu, które zrobiłam mamie na urodziny - mogę Cię poczęstować:)
Narybek ma już 28 (około) cm. Ale tak go kocham, że na patelnię nie dam:)
Narybek ma już 28 (około) cm. Ale tak go kocham, że na patelnię nie dam:)
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

Kwitnie, a na miejscu tych kwiatuszków pojawią się młode zielistki. Tzn pojawiłyby się, ale jak przekwitnie, to zetnę pęd, roślinka młoda i za słaba jeszcze na takie akcje.
Beatko, to ja muszę jeszcze mamę w plecaczek wrzucić. Nie zjemy jej chyba same ciasteczka urodzinowego
Benki są maksa i nie pozwala mi ich ciąć. A ja bym chciała, ale głowy też stracić nie chce. Mam pomysł, żeby sobie zrobić takie drzewko-kulę 
Beatko, to ja muszę jeszcze mamę w plecaczek wrzucić. Nie zjemy jej chyba same ciasteczka urodzinowego
- anoli

Tak samo miałam z białą. Wydaje mi się, że musi mieć jasno, nie za ciepło, równomiernie wilgotną ziemię. Nie wiem, cowięcej mogłabym poradzić
A i lekko wilgotno, ale nie mokro.