Nawet ciągle pyta, czy do kogoś pojedziemy albo czy do nas ktoś przyjedzie
Ogród Igi - cz.5
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iguś. Ja od wczoraj w pracy, ale tyle roboty, że w godzinach nie mam czau na Internet. Zostałam dzis dłużej, żeby nadgonic zaległości na forum. Piekne zdjątka - dobrze zobaczyłam - żurawki rosną w donicy - fajna ta kompozycja
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Iwa, cieszę się ,że znalazłaś trochę czasu by zajrzeć, powroty z urlopu są straszne.iwa27 pisze:Witaj Iguś. Ja od wczoraj w pracy, ale tyle roboty, że w godzinach nie mam czau na Internet. Zostałam dzis dłużej, żeby nadgonic zaległości na forum. Piekne zdjątka - dobrze zobaczyłam - żurawki rosną w donicy - fajna ta kompozycja
Na przyszły rok cały taras będzie w kompozycjach z żurawkami, już mam zdjęcia, tylko roślinki dokupię na wiosnę.
Koniec z jednorocznymi, szkoda kasy.
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Trzymam Cię za słowo ...iga23 pisze:Anula , na pewno w przyszłym roku, niestety trochę problemów rodzinnych i wszelkie wyjazdy skreślone na ten rok.aanula pisze:Mój mąż też jest bardzo zadowolony ze wszystkich spotkań Forumowych![]()
Nawet ciągle pyta, czy do kogoś pojedziemy albo czy do nas ktoś przyjedzie![]()
I z wielką niecierpliwością będę czekała na następne lato i Twoją wizytę
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
To kupisz takie specjalne donice na zimę, czy bedziesz brała kwiaty do domu. Ja mam takie fajne koryto i też myślę o kompozycji ze stałych roślin - np. miniaturowych iglaków i rozchodników, ale boje się właśnie przemarznięcia zimą 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
iga23

- Kontakt:
Jolu, nie ma co pokazywać, to młode krzaki, trzeba poczekać ze dwa lata , jak przeżyją, bo to róże Pulsena, nie wiem jak im u mnie będzie.Jedno wiem , pachną i dlatego warto zaryzykować.Posadzone pod oknem sypialni, życzą kolorowych snów.JolantaGraj pisze:IGUŚ ,nie wiedziałam ,że masz tyle pięknych róż.Wcześniej ich chyba nie pokazywałaś.![]()
Ogólne widoczki też przecudowne .![]()
![]()
-
iga23

- Kontakt:
Dzisiejsza porcja zdjęć.
Ostatnia spóźniona lilia.

Zawilce trzeba koniecznie mieć na ogrodzie.

Jeszcze spóźnione mieczyki.

Liatrię do spółki z floksami.

Namawiam na posadzenie gipsówki, a ja na pewno jeszcze dosadzę, tworzą obłoczek różowych kwitków.

Łodyżki przegorzanu są fajniejsze niż kwiaty.

I znów ładna para.

Ostatnia spóźniona lilia.
Zawilce trzeba koniecznie mieć na ogrodzie.
Jeszcze spóźnione mieczyki.
Liatrię do spółki z floksami.
Namawiam na posadzenie gipsówki, a ja na pewno jeszcze dosadzę, tworzą obłoczek różowych kwitków.
Łodyżki przegorzanu są fajniejsze niż kwiaty.
I znów ładna para.
Gipsówkę bylinową mam białą , różową też ale wysiewaną co roku z nasionek , Twoja jest "wieczna " ?
Od tego roku i ja mam zawilce i to prawda co piszesz , że trzeba je koniecznie mieć w ogrodzie , kwitną już od jakiegoś czasu a na gałązkach ciągle przybywa pączków w dodatku są urokliwe .
Mieczyk ładniutki .
zerknij na pw
Od tego roku i ja mam zawilce i to prawda co piszesz , że trzeba je koniecznie mieć w ogrodzie , kwitną już od jakiegoś czasu a na gałązkach ciągle przybywa pączków w dodatku są urokliwe .
Mieczyk ładniutki .
zerknij na pw