Moje zielone królestwo - ewab123

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewciu, okazuje się że ja byłam już wcześniej w twoim ogrodzie. To wszystko u ciebie takie fajniutkie. Jestem pełna podziwu dla twojej skarpy. Ile pracy włożyliście. Ja też mam skarpę, ale ta moja to uboga krewna przy twojej. Daj dla Magdzi więcej zdjątek. Pozdrawiam. :D
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Bardzo ładne robisz bukiety z suszków.Kiedyś próbowałam ,ale chociaż bardzo się starałam ,to końcowy efekt był nijaki. Ale nie wszystko trzeba umieć . Lepiej popatrzeć na bukiety ,które są ładnie zrobione ,tak jak Twoje
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Cieszę się ,że podobały Ci się moje bukiety.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Skarpa już zapowiada się interesująco :wink:
Pięknie tam będziesz miećEwo.Planujesz zamaskować czymś siatkę ogrodzeniową czy tak zostanie :( :lol:
Bukiety piękne :D
Grzegorz B

Post »

Ewo, miło się patrzy na te fotki z Twojego ogrodu, barwnie, pomysłowo i z wyrazem. Widać, że kochasz to co robisz :D Te oczko to naparwdę robi wrażenie, jak dodasz jeszcze trochę roślin wodnych to będzie rajsko :wink:
Tej skarpy, to i ja zazdroszczę, ale pozytywnie, bo nigdy nie można mieć wszystkiego. Już nie mogę się doczekać efektów prac nad nią, na pewno będzie ekstra ;:215

Ewo a haftowane obrazy, to prawdziwe dzieła ;:111 ;:111 ;:111 ... Gratuluję ;:63 ;:63 ;:63 ...
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Siatka już jest częściowo zamaskowana, bo rośnie przy niej żywopłot ze śliwy ałyczy. To podcięcie ziemi na górze będzie wykończone impregnowanymi kołkami dębowymi tak, jak w dolnej części podwórka. Zakończeniem tej skarpy ( w górnej części) są trzy tarasy (najniższy jeszcze bez kołków) z różnymi roślinami. Rosną tam np. floksy, wiesiołki, funkie, róże, lawenda, hortensje krzaczaste, trochę lilii , skalniaki i inne różności. Latem te tarasy wyglądały bardzo ładnie, ale zapomniałam zrobić zdjęcia tej części podwórka.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53

Post »

ale się napracowałaś :) aż jestem pod wrażeniem twoich efektów a wiosną to dopiero będzie widok :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewo, jak to wszystko zacznie szaleć to dopiero będzie, Teraz tylo czekać do wiosny. Pozdrawiam. ;:10 ;:10 ;:10
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewo skarpa jest świetna, pomysły na jej aranżację również. Już nie mogę sie doczekać nowego sezonu, aby zobaczyć końcowe efekty Twojej pracy.
Przyłączam sie do Twojego kolejnego hobby - suszenia roślin :D tylko ja nie robię takich kompozycji, u mnie większość naturalnie. Czy kiedy przynosisz nowe kwiaty do suszenia, to Twoja rodzina również marudzi, że znowu niesiesz do domu kolejne "zielsko"? :lol:

Mam jeszcze jedno pytanie - w której części Warmii mieszkasz - bardziej na wschodzie czy zachodzie? Może mamy niedaleko do siebie?
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Mieszkam trochę daleko od Ciebie (ok. 100km na zachód). Przejeżdżam czasem przez Węgorzewo, jak jadę do swojej przyjaciółki do Suwałk. Jeżeli chodzi o rośliny, to już się przyzwyczaiłam do "smętnych gadek"męża lub dzieci:-Co to za zielsko? Po co to? Robię swoje. A jak bukiety są już gotowe, to chwalą i chcą mieć u siebie.
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ewab123 pisze:Mieszkam trochę daleko od Ciebie (ok. 100km na zachód). Przejeżdżam czasem przez Węgorzewo, jak jadę do swojej przyjaciółki do Suwałk. Jeżeli chodzi o rośliny, to już się przyzwyczaiłam do "smętnych gadek"męża lub dzieci:-Co to za zielsko? Po co to? Robię swoje. A jak bukiety są już gotowe, to chwalą i chcą mieć u siebie.
Mi pomagają zrywać jedynie nawłocie, bo je wszyscy w domu lubią :lol:
To jak będziesz kiedyś przejeżdżać to daj znać, po drodze wstąpisz do mnie :P Zapraszam
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Bardzo dziękuję za zaproszenie, może kiedyś skorzystam. A co z wymianą ? Czytałaś moją propozycję?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Jestem taka szczęśliwa. Mam już pięć listków. weteran, to zupełnie inaczej brzmi. Hurra!!!!!
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Ewo ale u Ciebie się zmieniło skarpa taka piękna wielkie ;:138 ;:138 ;:138
Jestem pod wielkim wrażeniem talentu hafciarskiego ;:111 ja jako nastolatka serwetki haftowałam...
No i jeszcze takie cudne bukiety robisz :lol:
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewo, z tym weteranem to wiesz. Jedni się cieszą, inni niekoniecznie. W tym przypadku to akurat moje gratulacje ;:196 ;:196 ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”