W o psach cz 2

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

Nooo, to ja także się pochwalę :P ... wnukami :lol: Bobiego :)

[img]http://www.duzy_bialy_pies.republika.pl/psiaki%2023.12%20009.jpg[/img]
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wszystkie młode zwierzaczki są piękne, ale Wasze (powyższe) naprawdę
wyjątkowe. Jak zabawki do przytulania - śliczne...
Mój nie jest ani rasowy, ani młody - a i tak go kochamy już 13 lat :

Obrazek

Jest "panieńskim" dzieckiem jamniczki :lol: :lol: , umie ślicznie prosić
na dwóch łapkach i jest bardzo muzykalny... Jak usłyszy muzykę, to
to śpiewa ;:224 . Naprawdę ! :lol: A do szkoły muzycznej nie chodził he,he... :lol:
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2005, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne są te szczeniaczki. :wink:
Pozdrawiam Andrzej.
Awatar użytkownika
SATI
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 maja 2006, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Śliczne są te maleństwa tylko przytulać a Ty Erazm kiedy będziesz miał pieska w ubiegłym roku obiecałeś że wezmiesz ze schroniska bidulkę mam nadzieję że dotrzymasz słowa :D
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2006, o 17:37
Kontakt:

Post »

Piękne wnuki :) . Tylko pozazdrościć i pogratulować i życzyć dobrych domków i odpowiedzialnych właścicieli. Masz może zdjęcia jak dorastają i rozrabiają? Wybór przyszłych właścicieli to dla mnie byłby stres największy. Twój Bobi pierwszy raz był tatusiem? Są już wystawiane w "pupisiach"?
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ale śliczny przychówek macie, :D
zawsze chciałam mieć szczeniaki - nigdy mi się to nie udało.
Moje suki nie chciały. :(
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

mora1 pisze:Ja już nie mam siły jak słyszę takie informacje, brak słów na takich ludzi. Ubolewam nad tym bardzo, niestety często dotyczy to moich ukochanych bullowatych. Najpierw obraz psa- mordercy lansowany przez media
Nie wierze w te wszystkie opowieści o psach, nawet o bullowatych!!!
Znam kilka tych wspaniałych psiaczków i są one bardzo wesołe i przyjazne. Nie chciałabym tu niczyjego pieska obrazić ale na moje oko bardziej agresywne są małe kundelki, obszczekujące wszystko co się rusza... Podczas prawie każdego spaceru muszę bronić swoją bokserkę przed atakami kundli :( właściciele tych malutkich piesków wypuszczają je sobie w samopas i w dodatku nie reagują na zachowanie swojego pasa...
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

bobi pisze:Nooo, to ja także się pochwalę :P ... wnukami :lol: Bobiego :)
PIĘKNE!! tyle słodyczy na jednym zdjęciu :-)
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Bobi ja nawet nie wiem, co powiedzieć. :shock: :D Najchętniej zamknęłabym się z całą tą gromadką w jakimś pomieszczeniu i tam siedziała. ;:87 Wszystkie są tak słodkie, że gdybym je miała, to byłyby całkowicie rozpieszczone i mogłyby ze mną robić, co by tylko chciały. ;:83
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Amlos pisze: Mój nie jest ani rasowy, ani młody - a i tak go kochamy już 13 lat :

Obrazek

Jest "panieńskim" dzieckiem jamniczki :lol: :lol: , umie ślicznie prosić
na dwóch łapkach i jest bardzo muzykalny... Jak usłyszy muzykę, to
to śpiewa ;:224 . Naprawdę ! :lol: A do szkoły muzycznej nie chodził he,he... :lol:
Bo kundelki są bardzo mądrymi psami i nawet nie raz to ludzie ze Związku Kynologicznego mówili. Po prostu mają coś takiego w sobie, czego żaden rasowy pies mieć nie będzie. Super ten Twój piesek. Moja sunia tricolor ostatni sort jest troszkę mniejsza od Twojego, ale równie kochana. Wszyscy ją uwielbiają w rodzinie, bo jest niewiarygodnia łagodna, opiekuńcza i przyjaźnie nastawiona do wszystkich. A dzieci wprost uwielbia i wszystkie traktuje, jak swoje własne :lol: Raz ją ugryzł lekko doberman, a raz chciał to zrobić owczarek niemiecki ale w porę ją podniosłam do góry. Opieprzyłam własciciela(no bo to tylko jego wina, a nie psa) i suchej nitki na nim nie zostawiłam. Teraz jego pies łazi w kagańcu i na smyczy non stop. Nigdy bym kundelka nie zamieniła na żadnego rasowego, chociaż kocham wszystkie pieski. :D
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2006, o 17:37
Kontakt:

Post »

Znam kilka tych wspaniałych psiaczków i są one bardzo wesołe i przyjazne
.
I bardzo dobrze, tak powstają mity :) . Bullowate to najbardziej uczuciowe psy jakie znam, no mają częste konflikty ze współbraćmi, ale to już inna sprawa. Co do małych szczekaczy to się zgadzam. Moją sukę jak była mała chciał " zaatakowac" york. A co do kundelków to są wyjątkowe, gdybym nie miała psa rasowego to wzięłabym psa ze schroniska. Miałam kiedyś sukę , która miała trafić do schroniska. Był to ciężki przypadek zdrowotnie i psychicznie, ofiara pseudohodowli. Dla mnie wybór jest prosty albo rasowy = rodowodowy albo pies ze schroniska, innej opcji nie ma.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
Reposit-10

Post »

Cieszę się bardzo i jest to miłe, że są też wśród nas zwolennicy
piesków rasy "międzynarodowej" :lol: .
Kocham wszystkie psiaki, ale też bym nie zamieniła na rasowego!

Aurynko, Moro i Inni doceniający tę niedocenianą rasę - ;:136 ;:97
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
krzysztofjasik
100p
100p
Od: 22 lut 2007, o 12:41

Post »

DorkaWD pisze:
mora1 pisze:Ja już nie mam siły jak słyszę takie informacje, brak słów na takich ludzi. Ubolewam nad tym bardzo, niestety często dotyczy to moich ukochanych bullowatych. Najpierw obraz psa- mordercy lansowany przez media
Znam kilka tych wspaniałych psiaczków i są one bardzo wesołe i przyjazne. Nie chciałabym tu niczyjego pieska obrazić ale na moje oko bardziej agresywne są małe kundelki, obszczekujące wszystko co się rusza... Podczas prawie każdego spaceru muszę bronić swoją bokserkę przed atakami kundli :( właściciele tych malutkich piesków wypuszczają je sobie w samopas i w dodatku nie reagują na zachowanie swojego pasa...
Nie zawsze tak jest,że te psy okrzyknięte mordercami są agresywne i niebezpieczne.Naszą sukę(Amstaff),kupiliśmy,gdy młodsza córka-Natalia miała roczek.Dziecko i szczeniak dorastały równolegle.Teraz mam dwie córcie,i nie było sytuacji,aby pies nawet warknął na dziewczynki.A czasami by się zdało,bo niekiedy "wchodzą psu na głowę".
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

Przedstawiam Wam Maxa, mieszańca sznaucera z dalmatyńczykiem, kochanego psa, który ma pusto w głowie i nie dotrze do niego nic, ani prośbą ani groźbą, tak więc zaraz idę prać spodnie :lol:

Obrazek
Reposit-10

Post »

Witam więc Twojego Maksa :lol: . Ma bardzo fajną mordkę
i trendy brązowy kolor. :lol: Ile ma lat ?
Jeżeli musisz prać spodnie, to chyba młody ? :lol:
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”