[img]http://www.duzy_bialy_pies.republika.pl/psiaki%2023.12%20009.jpg[/img]
W o psach cz 2
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystkie młode zwierzaczki są piękne, ale Wasze (powyższe) naprawdę
wyjątkowe. Jak zabawki do przytulania - śliczne...
Mój nie jest ani rasowy, ani młody - a i tak go kochamy już 13 lat :

Jest "panieńskim" dzieckiem jamniczki
, umie ślicznie prosić
na dwóch łapkach i jest bardzo muzykalny... Jak usłyszy muzykę, to
to śpiewa
. Naprawdę !
A do szkoły muzycznej nie chodził he,he... 
wyjątkowe. Jak zabawki do przytulania - śliczne...
Mój nie jest ani rasowy, ani młody - a i tak go kochamy już 13 lat :

Jest "panieńskim" dzieckiem jamniczki
na dwóch łapkach i jest bardzo muzykalny... Jak usłyszy muzykę, to
to śpiewa
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękne wnuki
. Tylko pozazdrościć i pogratulować i życzyć dobrych domków i odpowiedzialnych właścicieli. Masz może zdjęcia jak dorastają i rozrabiają? Wybór przyszłych właścicieli to dla mnie byłby stres największy. Twój Bobi pierwszy raz był tatusiem? Są już wystawiane w "pupisiach"?
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ale śliczny przychówek macie,
zawsze chciałam mieć szczeniaki - nigdy mi się to nie udało.
Moje suki nie chciały.
zawsze chciałam mieć szczeniaki - nigdy mi się to nie udało.
Moje suki nie chciały.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Nie wierze w te wszystkie opowieści o psach, nawet o bullowatych!!!mora1 pisze:Ja już nie mam siły jak słyszę takie informacje, brak słów na takich ludzi. Ubolewam nad tym bardzo, niestety często dotyczy to moich ukochanych bullowatych. Najpierw obraz psa- mordercy lansowany przez media
Znam kilka tych wspaniałych psiaczków i są one bardzo wesołe i przyjazne. Nie chciałabym tu niczyjego pieska obrazić ale na moje oko bardziej agresywne są małe kundelki, obszczekujące wszystko co się rusza... Podczas prawie każdego spaceru muszę bronić swoją bokserkę przed atakami kundli
Bo kundelki są bardzo mądrymi psami i nawet nie raz to ludzie ze Związku Kynologicznego mówili. Po prostu mają coś takiego w sobie, czego żaden rasowy pies mieć nie będzie. Super ten Twój piesek. Moja sunia tricolor ostatni sort jest troszkę mniejsza od Twojego, ale równie kochana. Wszyscy ją uwielbiają w rodzinie, bo jest niewiarygodnia łagodna, opiekuńcza i przyjaźnie nastawiona do wszystkich. A dzieci wprost uwielbia i wszystkie traktuje, jak swoje własne
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
.Nie wierze w te wszystkie opowieści o psach, nawet o bullowatych!!!
Znam kilka tych wspaniałych psiaczków i są one bardzo wesołe i przyjazne
I bardzo dobrze, tak powstają mity
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
-
Reposit-10
- krzysztofjasik
- 100p

- Od: 22 lut 2007, o 12:41
Nie zawsze tak jest,że te psy okrzyknięte mordercami są agresywne i niebezpieczne.Naszą sukę(Amstaff),kupiliśmy,gdy młodsza córka-Natalia miała roczek.Dziecko i szczeniak dorastały równolegle.Teraz mam dwie córcie,i nie było sytuacji,aby pies nawet warknął na dziewczynki.A czasami by się zdało,bo niekiedy "wchodzą psu na głowę".DorkaWD pisze:Nie wierze w te wszystkie opowieści o psach, nawet o bullowatych!!!mora1 pisze:Ja już nie mam siły jak słyszę takie informacje, brak słów na takich ludzi. Ubolewam nad tym bardzo, niestety często dotyczy to moich ukochanych bullowatych. Najpierw obraz psa- mordercy lansowany przez media
Znam kilka tych wspaniałych psiaczków i są one bardzo wesołe i przyjazne. Nie chciałabym tu niczyjego pieska obrazić ale na moje oko bardziej agresywne są małe kundelki, obszczekujące wszystko co się rusza... Podczas prawie każdego spaceru muszę bronić swoją bokserkę przed atakami kundliwłaściciele tych malutkich piesków wypuszczają je sobie w samopas i w dodatku nie reagują na zachowanie swojego pasa...
-
Reposit-10