w końcu sama pisałaś  że masz piaski więc woda szybko wsiąknie
 a górki znikną przy takiej pogodzie jak we wrocku w oka mgnieniu...

........na sztorc Kozo! podlac i pod folie dla utrzymania wilgotnosci i z pewnoscia w ciepłym!..........niewdzieczne pnacze chociaz piekne
 ........na sztorc Kozo! podlac i pod folie dla utrzymania wilgotnosci i z pewnoscia w ciepłym!..........niewdzieczne pnacze chociaz piekne  
  ...niech sie futrzaki w magii sprawdzają
 ...niech sie futrzaki w magii sprawdzają  

Jakoś rzadko Cię ostatnio widuję.
 Jakoś rzadko Cię ostatnio widuję. Dookoła domu śnieżny wał wysokośći metra, a budynek ... w zagłębieniu
  Dookoła domu śnieżny wał wysokośći metra, a budynek ... w zagłębieniu   

Ale wiem, kto może więcej ;) Elżunia! Wyhodowała w ubiegłym roku kobee, która jej prawie całą altankę oplotła! Na własne oczy widziałam
  Ale wiem, kto może więcej ;) Elżunia! Wyhodowała w ubiegłym roku kobee, która jej prawie całą altankę oplotła! Na własne oczy widziałam 

Sama nie wiem, czy jestem tym bardziej zdziwiona czy ucieszona
  Sama nie wiem, czy jestem tym bardziej zdziwiona czy ucieszona   Tylko górki sniezne na razie się trzymają, ale jakby trochę się obnizyły. Na razie jednak jeszcze nie mogę wejść do ogródka
  Tylko górki sniezne na razie się trzymają, ale jakby trochę się obnizyły. Na razie jednak jeszcze nie mogę wejść do ogródka   
  Ale nie ma się co martwić na zapas! Jeszcze trochę i dojdziemy nareszcie do tej naszej wyczekanej wiosny. Ty tylko o kroczek za nami ;)
  Ale nie ma się co martwić na zapas! Jeszcze trochę i dojdziemy nareszcie do tej naszej wyczekanej wiosny. Ty tylko o kroczek za nami ;) 
  Tylko jest kilka róż w podobnym kolorze, a ja jeszcze nie umiem ich tak rozpoznawać jak Hania czy Gosia
  Tylko jest kilka róż w podobnym kolorze, a ja jeszcze nie umiem ich tak rozpoznawać jak Hania czy Gosia  

I ciut inna fotka tej samej róży specjalnie dla Ciebie, żeby pokusić
  I ciut inna fotka tej samej róży specjalnie dla Ciebie, żeby pokusić